Revolta unui parinte: Si-a trimis copilul la scoala, insa el a ajuns de urgenta la spital

Mama unui baiat de 13 ani din Londra cere sa se faca dreptate dupa ce copilul ei s-a dus la scoala, insa nu s-a mai intors viu.

Karan Cheema a plecat la scoala dimineata iar in cursul zilei, la 11:30 dimineata, femeia a primit un telefon de urgenta de la scoala.

Avea acasa un frigider doar al lui

Despre fiul ei se cunostea bine ca este alergic la grau, gluten, toate produsele lactate, oua, nuci si alune. El avea acasa un frigider separat si chiar un cuptor cu microunde dedicat, din pricina alergiilor extrem de severe.

Cand a ajuns la scoala, mama si-a gasit copilul deja bagat in ambulanta si l-a insotit la spital, unde Karan s-a stins 11 zile mai tarziu, cu parintii sai stand neputinciosi langa pat.

„I-au indesat branza pe gat, desi stiau bine ca este alergic”

Parintii adolescentului cred cu convingere ca un anume copil, care obisnuia sa se ia de el frecvent si sa ii puna produse lactate in pachetelul pregatit de mama, este cel vinovat de moartea copilului lor.

Mama este convinsa ca fiul sau a fost victima bullyingului, dupa ce un coleg de-al baiatului a postat pe o retea sociala mesajul „Cum pot 2 idioti de la mine din scoala sa indese branza pe gatul cuiva, cand stiu clar ca e alergic. Unde e logica?”

Isi dorea sa ajunga inginer in IT

Karan, ce isi dorea sa devina inginer in IT, era foarte responsabil in privinta medicatiei pe care trebuia sa o ia, pentru a nu avea complicatii de sanatate, el suferind si de alte afectiuni, precum astm.
Mai mult, pentru a se asigura ca scoala este pregatita sa faca fata sensibilitatilor copilului ei, femeia a pregatit un kit medical special pentru fiul sau, pe care l-a incredintat scolii.

„Era unicul meu copil, acum ma simt goala pe dinauntru”

Potrivit conducerii scolii, personalul a intervenit imediat si a incercat remedierea situatiei, insa in zadar.

„Iubea viata si eram cea care avea grija de el. Era unicul meu copil, acum ma simt goala pe dinauntru.
Era un copil extrem de altruist. Intr-una din zile s-a dat jos din autobuz pentru ca a vazut o femeie in varsta chinuindu-se cu bagajele si a dorit sa o ajute.
Ce baiat de 13 ani face asta?” , a povestit mama indurerata.

In urma investigatiilor si a revoltei parintilor, politia a arestat deja un suspect in acest caz.

Sursa articol si imagine: dailymail.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie