Rexona iti ofera de 2 ori mai multa protectie

Rexona nu te lasa la greu si iti ofera protectie de top impotriva transpiratiei si a mirosului neplacut, pentru ca tu sa fii sigura pe tine, fara grija transpiratiei, chiar si in timpul unei zile aglomerate.
Antiperspirantele Rexona iti ofera de 2 ori mai multa protectie impotriva transpiratiei pentru ca tu sa lasi o impresie perfecta in fiecare moment al zilei.

Rexona iti ofera de 2 ori mai multa protectiePentru protectie imbatabila impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute timp de 24 de ore, alege gama Rexona Cotton Dry (deo si stick) cu extract de bumbac.

Extractul de bumbac mentine constant nivelul de hidratare pe toata durata zilei si ofera o senzatie placuta de piele curata si uscata.

Deodorantul Rexona Cotton Dry controleaza cantitatea de transpiratie produsa si impiedica inmultirea bacteriilor datorita agentului anti-bacterian din formula, in timp ce stick-ul Rexona Cotton Dry, datorita formei solide, are o actiune mai intensa si mai indelungata de prevenire a transpiratiei.

Gama Rexona Aloe Vera (deo, stick, roll on) iti ofera aceeasi protectie Rexona impotriva transpiratiei si un plus de delicatete – gratie formulei cu aloe vera.

Datorita extractului de aloe vera, care are proprietati de hranire, hidratare, dezodorizare dar si de restabilire a echilibrului de grasime a pielii, gama Rexona Aloe Vera ofera protectie imbatabila impotriva transpiratiei si a mirosurilor neplacute timp de 24 de ore.

Deodorantul previne aparitia umezelii si a mirosului neplacut, stick-ul are ingrediente emoliente care nu permit uscarea pielii in zona de aplicare iar roll on-ul asigura protectie antiperspiranta dintr-o singura miscare! In plus, datorita formei sale, se potriveste perfect in fiecare geanta.

Preturi estimative:
Rexona aerosol: 11.31 lei
Rexona stick: 12.12 lei
Rexona roll-on: 8.81 lei
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice