Rezerve de lux pentru mamici, la MedLife

MedLife a investit 1 milion de euro in deschiderea unui minicomplex de apartamente de lux pentru viitoarele mamaci.

In noile apartamente mamicile, alaturi de un membru al familiei, vor beneficia de facilitati specifice hotelurilor de lux

Minicomplexul de apartamente de lux se afla in cadrul maternitatii din Life Memorial Hospital.

Fiecare dintre apartamente include 2 camere – rezerva propriu-zisa si living.

Acesta din urma putand fi utilizat in calitate de camera de cazare pentru potentialii vizitatori care doresc sa stea alaturi de mamele gravide la venirea pe lume a nou – nascutilor.

Potrivit reprezentantilor MedLife, serviciile medicale sunt completate cu unele specifice hotelurilor de lux: steward la simpla apasare a unui buton, meniuri personalizate, facilitati de comunicare, gimnastica medicala de recuperare si masaj.

„Lansarea apartamentelor de lux din cadrul maternitatii a venit din dorinta de a oferi pacientelor noastre standardele si confortul spitalelor din Europa Centrala si de Vest, reprezentand, totodata, un proiect care completeaza gama serviciilor de top din portofoliul MedLife', a declarat Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie, MedLife.

Conform oficialilor MedLife, suprafata totala a celor 5 apartamente este de 500 mp. Prin inaugurarea acestora, maternitatea din cadrul Life Memorial Hospital se extinde la 4.000 mp, dublu fata de orice alta maternitate privata din Romania.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri