Rezoluțiile unei mame pentru 2016

Rezoluțiile femeilor se schimbă radical după ce devin mame. În dorințele lor la sfârșit de an pentru noul an ce urmează nu au cum să nu țină cont de copii și nevoile acestora și de cum se pot adapta la ele.

O mămică a povestit că a râs copios când a citit rezoluțiile unei amice, pe Facebook, pentru că și-a dat seama că, deși unele lucruri și le-ar dori și ea pe propria listă și poate chiar ar fi posibil să le aibă în vedere pentru noul an, în momentul în care ai copil totul capătă o altă însemnătate.

Să citesc 65 de cărți?, spune ea. Da, asta sună foarte bine. Dar dacă mă gândesc bine eu citesc oricum 65 de cărți. Ba nu, chiar mai multe. Citesc toate cărțile pe care le vrea băiețelul meu. Și le citesc și de câte cinci ori. Aceeași carte, aceeași poveste.

Să redecorez și să reorganizez câte o cameră din casă în fiecare lună. Oh, da! Îmi dau lacrimile de atâta râs. Eu nu mai reușesc să mai organizez nici măcar o cină calumea. Dar da, dacă redecorat și reorganizat înseamnă desene pe pereți, jucării împrăștiate prin toată casa și haine aruncate peste tot, eu fac asta zilnic. Și nu numai într-o cameră.

Da, asta e când citești lista de rezoluții ale prietenelor care nu au copii. Dar nu am putut să nu mă gândesc care ar fi provocările pentru mine. Ce aș putea eu să trec pe lista mea cu rezoluții pentru noul an. Și iată ce am găsit:

Să-mi fac un duș în fiecare zi

Să miros tot timpul frumos și proaspăt și să am tot timpul părul curat ar fi foarte important pentru mine. Asta ar însemna să mă culc ori după miezul nopții, ori să mă trezesc pe beznă, când încă copilul și cățelul dorm. Și să sper că nici nu se vor trezi cât timp îmi fac eu duș. Deci asta e pe lista mea. Cred că mă descurc. Sper…

Să mă îmbrac mai frumos (să nu port pantalonii de trening în fiecare zi)

Cred că asta ar fi și pe placul soțului meu. Dar asta ar însemna să renunț la pantalonii mei confortabili de trening sau lau jeanșii pe care îi trag în grabă pe mine. Ar fi drăguț să port rochii și cămăși elegante, dar cred că voi aștepta cu rezoluția pentru anul viitor.Până atunci sper să scap și de burtă.

Să beau mai multă apă

Apa este vitală și e foarte importantă pentru sănătatea fizică și psihică. Din fericire apa e prezenră în multe alte lucruri. Și să ținem cont de faptul că Dumnezeu a transformat apa și în vin. Deci ar fi perfect și dacă aș bea un pic mai mult vin. Deci asta este rezolvată :).

Să fac mai multe exerciții fizice

Da, aș putea trece asta pe listă, dar ca să fiu sinceră, sinceră, cred că o voi trece degeaba. Nu se va întâmpla așa.

Dacă stau să mă gândesc mai bine cea mai importantă rezoluție pentru noul an este să fiu fercită cu mine așa cum sunt. Pentru că cred că mă descurc destul de bine. Sunt o mamă bună.

Sursa: scarymommy.com
Foto: Hepta


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin