Ringier si BrandTube lansează Social Stars – un proiect colaborativ intre artisti independeti, creatori de conținut, podcastari si siteuri locale de continut

Social Stars, proiectul care face legătura între publicul creatorilor de conținut specializați și branduri, se lansează pe piața media românească. Proiectul este rezulatul colaborării dintre Brandtube, agenție de talente care adună peste 100 de artiști și podcasteri, și Ringier România, publisher media și agenție digitală de creație.

Social Stars, rețeaua artiștilor independenți și a podcasterilor, înseamnă legătura directă și puternică între milioanele de oameni care urmăresc cei mai populari artiști și podcasteri, specializați în domenii dintre cele mai variate, și brandurile din piața românească. 

Social Stars sunt artiștii momentului, reprezentanții muzicii la modă – trap și rap. Sunt și artiști din muzica pop, rock, tradițională – populară și lăutărească. Sunt cei mai bun în umor. Sau rup topurile de cooking. Sunt cei care promovează sportul și-un stil de viață sănătos. Sunt cei care produc cel mai bun divertisment pentru copii.

Proiectul reunește nume celebre, dar și tineri aflați în plină ascensiune. Din noul proiect Social Stars fac parte artiști consacrați ca Loredana, Vița de Vie, Alexandra Stan sau Irina Baiant. Alături de ei, artiști care dau tonul în muzica actuală, cum sunt cei de la Șatra B.E.N.Z., Abi, Nane, Subcarpați si actorul Razvan Vasilescu.

Domeniul muzicii populare este reprezentat de muzicieni ca Văru Săndel, Niculina Stoican, Doinița și Ionuț Dolănescu, Cornelia și Lupu Rednic.

La capitolul creatori de conținut, Social Stars sunt nume foarte iubite de români: Carmen Brumă, Gașca Zurli, Ela Crăciun, podcasterii HappyFish TV – Tetelu, Gojira, Natanticu. Social Stars în plină ascensiune sunt Romanița, Dora Gaitanovici, Adrian Mihai Petrache.

Populari în social media, artiștii și podcasterii Social Stars au în comun pasiunea pentru arta lor și dialogul sincer cu publicul lor. Prin noua rețea, companiile ajung să comunice direct cu acești oameni și să formeze legături trainice.

Misiunea noii rețele Social Stars este de a crea business cu sens. Rețeaua oferă companiilor calea spre un public pasionat de domenii specifice, susținută de puterea de amplificare și de distribuție a unui mare publisher național. 

Rețeaua Social Stars face posibile colaborările ideale, între branduri, creatori de conținut și public care au în comun același valori și pasiuni.

Posibilității de expunere mesaje publicitare sunt variate, de la postări sponsorizate, plasare de produse, conținut dedicat & sponsorizat si proiecte speciale (cu opțiuni suplimentare de împachetare combinata cu produsele media din portofoliul grupului Ringier) si execuții de briefuri creative si producții spoturi video.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse