Romanii folosesc foarte putine suplimente nutritive pe baza de extracte naturale

Potrivit sondajelor, peste 85% din populatia activa prezinta diverse afectiuni cauzate de stres, de un regim alimentar sarac in vitamine si minerale natural,e precum si de lipsa echilibrului chimic provenit dintr-o alimentatie incompleta.

Aceste carente pot fi combatute cu rezultate bune prin apelarea la suplimenti nutritivi naturali.

In Romania, terapia complementara cu suplimenti nutritivi naturali se prescrie rar de catre medici si de aceea populatia care apeleaza la astfel de produse o face informandu-se din rubricile de sfaturi ale publicatiilor, discutii cu apropiatii sau din reportaje audio – video.

Datorita unei alimentatii defectuoase, organismul are de suferit, o perioada indelungata de lipsuri putand conduce chiar la dereglarea functiilor celor mai importante organe, cu implicatii grave.

Beneficiile consumului de suplimente nutritive sunt multiple. In tarile din vest cu experienta mult mai mare in acest sens, medicii, inainte de a incepe o terapie medicamentoasa, recomanda pentru inceput cure cu acest tip de suplimenti naturali.

In Romania nu exista o cultura in folosirea suplimentilor alimentari pentru mentinerea si prevenirea sanatatii organismului si a tuturor capabilitatilor fizice si mentale.

In alte tari din Europa se inregistreaza valori mult mai ridicate ale consumului de suplimenti nutritivi naturali: de exemplu in Ungaria se consuma de 8 ori mai multe suplimente pe cap de locuitor, in Polonia de 12 ori iar in Germania de 20 de ori mai multe.

Una din companiile care comercializeaza produse din extracte 100% naturale este Vitacare International.

Toate produsele comercializate sub marca Vitacare se afla sub semnul calitatii absolute, ele fiind aduse din USA, Marea Britanie, Belgia, Coreea de Sud, Egypt, India si nu in ultimul rand China, tara cu o istorie imensa in folosirea produselor si extractelor din plante.

Toate produsele au la baza substante active naturale, ceea ce le recomanda ca fiind absorbite in proportie de 100% de catre organism, fara efecte adverse si totodata sunt mai putin agresive ca medicamentele.

Suplimentele alimentare nu sunt medicamente, ele sunt destinate in special imbunatatirii unor probleme de sanatate, pot fi folosite inaintea sau chiar in timpul tratamentelor medicamentoase, in perioade solicitante pentru organism, precum examenele.

Suplimentele ajuta memoria, intaresc imunitatea organismului, aduc un surplus de vitamine si minerale, previn ateroscleroza si pietrele la rinichi, etc.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri