Runa, 6 ani

Abilitatea de a crea perspectiva si simtul proportiilor dezvaluie in Runa un fin observator, un copil care gandeste inainte de a face.

Runa are sase ani, ii place mult sa schieze, sa patineze si face si alpinism. Anul acesta va merge la scoala, iar parintii ar vrea sa stie mai multe despre abilitatile ei, sa stie spre ce sa o „orienteze.

Interpretare
Runa este un copil extrem de echilibrat, cu o imagine buna despre sine, dar care nu exceleaza la capitolul incredere, este comunicativa si dornica de a relationa, deschisa spre lume.

Copil cu inteligenta peste medie, intuitiv, cu un coeficient de creativitate crescut. Runa simte nevoia sa atraga atentia asupra ei, pentru ca este „neutilizata la intreaga ei capacitate. De asemenea, simte nevoia sa domine, sa aiba controlul. Uneori, cand nu ii reuseste ceva, renunta usor.

Solutie
Parintii ar trebui sa ii acorde mai multa incredere, sa o responsabilizeze mai mult, sa ii aloce unele sarcini gospodaresti, sa o stimuleze sa participe la luarea deciziilor care o privesc si pe ea.

Cristina Haica, Psiholog psihoterapeut..


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Artistice