S-a deschis un centru de nefrologie și dializă în Buzău

International Healthcare Systems (IHS), companie membră a grupului SofMedica, anunţă deschiderea Noului Centru de Nefrologie şi Dializă IHS Buzău.

Pentru prima dată în ţara noastră se regăsesc sub acelaşi acoperiş servicii medicale dedicate pacientului aflat în predializă-cabinet ambulator de nefrologie, dializă şi îngrijire la domiciliu.

'Noul Centru de Nefrologie şi Dializă IHS Buzău se doreşte a fi un centru de excelenţă în dializa la domiciliu. Astfel, pacienţii care efectuează dializă la domiciliu: dializa peritoneală manuală, dar şi automată cu ajutorul aparatului HomeChoice, beneficiază de asistenţă medicală specializată în cadrul centrului, primesc acasă toate materialele necesare acestei proceduri şi beneficiază de vizite la domiciliu din partea specialiştilor IHS pentru a li se oferi suport şi consiliere în modul de realizare a tratamentului.  În plus, centrul cu o capacitate de tratament prin hemodializă de peste 200 pacienţi, va continua să ofere gratuit pacienţilor cea mai bună îngrijire medicală, siguranţă, atenţia cu care s-au obişnuit, la care se adaugă şi confortul de acasă', a declarat Dr. Andone Constanţa, Medicul Şef al Centrului de Dializă şi Nefrologie Buzău.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri