S-a intamplat in noiembrie la HAPPY baby DAY!

Pe 3 noiembrie, Zorkys Planet a fost luata cu asalt de zeci de copii, la cea de-a patra editie a evenimentului HAPPY baby DAY in AFI Palace Cotroceni Mega Fun!

In timp ce copiii au avut parte de distractie, noi am vorbit de la parinte la parinte, in cadrul seminarului Stem Sure: Sanatate de la nastere', despre beneficiile recoltarii de celule stem. Dr. Costin Trandafirescu, specialist Stem Sure (www.stemsure.ro), a raspuns in direct intrebarilor pe aceasta tema, care a ramas departe de a fi epuizata.

Castigatoarele concursului ErFi, desfasurat pe www.babyonline.ro, au fost premiate cu cate un aparat Baby Kick tot in cadrul seminarului HAPPY baby DAY, iar pediatrul Liana Tauberg ne-a vorbit despre rolul acizilor grasi in alimentatia copilului.

Cei prezenti la a patra editie a HAPPY baby DAY au avut parte si de o demonstratie in direct' realizata de partenerii nostri, Brodat si Cusut pentru oameni creativi (www.brodatsicusut.ro).

In plus, cei mici au fost vedete ale unei mini-sedinte foto si, gratie imprimantei oferite de Epson, au primit pe loc o amintire foto. Portretele micilor vedete le veti vedea si in paginile baby-album din numarul de decembrie al revistei baby.

La finalul evenimentului, toti participanii la HAPPY baby DAY au primit mega-reduceri acordate special pentru acea zi de catre magazinele partenere din AFI Palace Cotroceni Mega Fun, premii si cadouri oferite de partenerii nostri – Milupa, Bella, Gazeta Sporturilor, Touch.


 

 

 

Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Sfatul Medicului
Trending news
Mai multe din Stiri