S-a lansat penul cu insulina Humapen Luxura, destinat copiilor cu diabet

Actrita Maia Morgenstern a lansat penul cu insulina HumaPen Luxura HD, destinat in special copiilor, in cadrul Congresului de Diabet de la Sibiu.

HumaPen Luxura HD este un stilou injector pentru insulina (tip pen) usor de folosit, destinat pacientilor ce necesita precizia dozarii cu jumatate de unitate de insulina.

Dozarea precisa mareste siguranta si acuratetea mentinerii controlului asupra glicemiei pacientilor, penul fiind un instrument foarte util in special pentru copiii care sufera de diabet.

HumaPen este un pen reutilizabil, ce distribuie de la 1 la 30 de unitati de insulina dozate din jumatate in jumatate de unitate, incepand dupa prima unitate, si se foloseste impreuna cu cartusele de insulina Lilly. Durata de viata a HumaPen Luxura HD este de 3 ani.

Punerea la dispozitia pacientilor, in special parintilor sau persoanelor care au in ingrijire copii cu diabet, a unui instrument cu precizie de jumatate de doza inseamna oferirea unei noi sanse pentru succesul terapeutic in cazul acestor copii care au nevoie de un control cat mai bun al unei afectiuni cu care vor trai toata viata', a declarat Daniel Popescu, Director Corporate Affairs, Eli Lilly Romania.

Avantajul dozarii cu jumatate de unitate este dat de posibilitatea ajustarii cadranului de dozare ce poate fi mutat inainte si inapoi fara a se pierde insulina.

Mai mult, HumaPen® Luxura HD le ofera celor ce folosesc penul siguranta si confortul ca primesc doza corecta, iar in cazul parintilor, increderea ca livreaza copiilor doza exacta de insulina,' spune Prof. Dr. Radu Lichiardopol.

HumaPen® Luxura HD functioneaza cu cartuse de 3 ml de insulina Lilly si este pus gratuit la dispozitia micilor pacienti de catre Lilly prin intermediul medicilor specialisti care ii au in evidenta.

Potrivit unor statistici recente, diabetul afecteaza un numar estimat la 246 milioane de oameni din toata lumea, dintre care aproximativ 48 de milioane in Europa.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri