I s-a cerut sa se acopere cand alapta, intr-un muzeu plin de nuduri de femei

Nu mai e niciun secret ca problematica alaptatului in public a generat o controversa in toata societatea din nenumarate tari, chiar si la noi.
Din supermarket pana in parculet, toata lumea are o opinie pe marginea a cum ar trebui mamele sa isi hraneasca bebelusii.

Intr-un muzeu plin cu nuduri feminine, acestei mame i s-a cerut sa se acopere

Iata cum a reactionat o mamica ce a fost nevoita sa alapteze in timp ce vizita un muzeu, cand personalul muzeului i-a cerut sa se acopere:

„Mi s-a vazut sanul pentru o secunda si mi s-a cerut sa ma acopar. Nu-mi vine sa cred.”, a postat femeia pe Twitter.

I s-a cerut sa se acopere cand alapta, intr-un muzeu plin de nuduri de femei 2

Alaturi de acest mesaj, femeia a evidentiat ridicolul cerintei surprinzand imagini din muzeul in care se afla, care era plin cu statui ce reprezentau nuduri de femei, ba chiar si o statuie in care o mama alapteaza.

Directorul muzeului si-a cerut scuze public

Multi utilizatori i-au spus insa femeii ca a facut acest gest din dorinta de atentie, deoarece putea sa isi alapteze copilul discret, iar modul in care a ales sa procedeze a avut exact aceasta intentie, sa provoace.

Majoritatea utilizatorilor insa au sustinut dreptul mamei de a isi alapta copilul fara ca cineva sa ii poata face observatie.

Ulterior, directorul muzeului a comentat postarea mamei si si-a cerut scuze, sustinand ca in muzeu femeile sunt libere sa alapteze fara ca cineva sa le intrerupa.


Recomandari
Huff
Mai multe din Alimentatie