I s-a cerut sa se acopere cand alapta, intr-un muzeu plin de nuduri de femei

Nu mai e niciun secret ca problematica alaptatului in public a generat o controversa in toata societatea din nenumarate tari, chiar si la noi.
Din supermarket pana in parculet, toata lumea are o opinie pe marginea a cum ar trebui mamele sa isi hraneasca bebelusii.

Intr-un muzeu plin cu nuduri feminine, acestei mame i s-a cerut sa se acopere

Iata cum a reactionat o mamica ce a fost nevoita sa alapteze in timp ce vizita un muzeu, cand personalul muzeului i-a cerut sa se acopere:

„Mi s-a vazut sanul pentru o secunda si mi s-a cerut sa ma acopar. Nu-mi vine sa cred.”, a postat femeia pe Twitter.

I s-a cerut sa se acopere cand alapta, intr-un muzeu plin de nuduri de femei 2

Alaturi de acest mesaj, femeia a evidentiat ridicolul cerintei surprinzand imagini din muzeul in care se afla, care era plin cu statui ce reprezentau nuduri de femei, ba chiar si o statuie in care o mama alapteaza.

Directorul muzeului si-a cerut scuze public

Multi utilizatori i-au spus insa femeii ca a facut acest gest din dorinta de atentie, deoarece putea sa isi alapteze copilul discret, iar modul in care a ales sa procedeze a avut exact aceasta intentie, sa provoace.

Majoritatea utilizatorilor insa au sustinut dreptul mamei de a isi alapta copilul fara ca cineva sa ii poata face observatie.

Ulterior, directorul muzeului a comentat postarea mamei si si-a cerut scuze, sustinand ca in muzeu femeile sunt libere sa alapteze fara ca cineva sa le intrerupa.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Alimentatie