S-a dus la ecografie sa-si vada copilul, insa nu i se vedea decat capul. Motivul a marcat-o pe viata

Ca toate mamele ce abia asteapta urmatoarea ecografie, Francesca abia astepta sa isi vada fetita la analizele de 12 saptamani. Avea insa sa descopere ca sarcina nu evolueaza corespunzator, iar deciziile gresite ale unor medici i-au schimbat apoi viata complet.

Cu toate acestea, tot ce a putut vedea pe monitor era un capsor micut de copil. Initial ingrozita, femeia a descoperit ulterior ca motivul pentru care tot ce putea vedea era doar capul bebelusului era un chist ovarian care crescuse enorm, si care ascundea bebelusul.

Chistul ovarian s-a dezvoltat atat de mult, incat bebelusul femeii nu avea unde sa creasca.

O tumora mai mare decat copilul

Francesca, in varsta de doar 22 ani la acea vreme, era ingrozita de ideea ca si-ar putea pierde copilul. Chistul presa asupra diafragmei ei, insa medicii au hotarat sa nu il elimine, cu toate ca tumora crescuse atat de mult, incat cantarea aproximativ 4 kg.

In cele din urma insa, femeia a fost dusa la spital de urgenta si operata, in timp ce copilul a ramas nevatamat. Viitoarea mama a pierdut insa ovarul si trompa dreapta, motiv pentru care i s-a spus ca e probabil sa nu mai poata avea alti copii.

6 luni mai tarziu s-a nascut Gracie, o fetita ce a venit pe lume prematur. In ciuda faptului ca doctorii au spus ca e cel mai probabil imposibil, la doar 6 luni femeia a ramas insarcinata din nou.

Cand a venit momentul sa aduca cel de-al doilea copil pe lume, a insistat asupra personalului de pe ambulanta sa o duca la alt spital decat cel initial.

4 ani mai tarziu, in 2017, Francesca castigat procesul impotriva spitalului ce a ales sa ignore chistul ovarian si sa ii produca atatea complicatii si a primit daune in compensatie.

Sursa imagine, articol: littlethings.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate