S-a lansat catalogul IKEA 2015!

Catalogul IKEA 2015 aduce 328 de pagini de inspirație. Tema de anul acesta a catalogului, „Aici încep zilele bune și nopțile liniștite', ne propune să redescoperim acele zone din casă în care ne regăsim confortul și ne încărcăm bateriile în fiecare zi: dormitorul și baia. Catalogul IKEA 2015 va fi distribuit în aproape 1 milion de exemplare în București, Pitești, Ploiești și împrejurimi, între 18 august și 7 septembrie.

 

Coperta prezintă imaginea unui dormitor, privit de-a lungul unei zile, de la răsărit la apus, iar pe fundal un peisaj citadin care s-ar putea regăsi oriunde în lume.

 

La capitolul Sustenabilitate, anul acesta marchează o realizare importantă – Catalogul IKEA a devenit publicația cu cel mai mare tiraj tipărit pe hârtie 100% certificată de Asociația pentru Certificare Forestieră (Forest Stewardship Council- FSC). Standardul FSC atestă că hârtia provine din lemn din păduri administrate corespunzător, din surse controlate și din materiale reciclate. Astfel, tot procesul de producție a Catalogului IKEA, din pădure până la tipar, este atestat FSC.

 

Catalogul IKEA 2015 vine, pentru al treilea an consecutiv, cu o extensie digitală îmbunătățită, prin care utilizatorii au acces la noutăți pe tot parcursul anului, imagini 3D, precum și la povești despre produsele și designerii IKEA.

 

Prețurile menționate în Catalogul IKEA 2015 includ TVA, sunt maxime și sunt valabile 1 an de zile, de la 1 septembrie 2014 până la 25 august 2015.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri