S-a lansat noul Ariel „Pudră” Lichidă

Ariel lansează Ariel „Pudră' Lichidă, care îmbină puterea de îndepărtare a petelor a detergentului pudră cu beneficiile unui detergent lichid.

Pentru 8 din 10 femei din România, spălarea hainelor este un proces îndelungat, care implică folosirea unor produse speciale pentru îndepărtarea petelor înainte de spălare, potrivit unui studiu realizat de Ariel în 2014. Cercetarea, care analizează stilul de viață al femeilor din mai multe țări din Europa de Est, arată că 55% dintre femeile din România consideră ca hainele sunt mai bine îngrijite cu ajutorul unui detergent lichid, in timp ce 43% au mai mare încredere în detergentul pudră pentru a îndepărta petele.

Același studiu arată că 55% dintre participante preferă cea mai nouă tehnologie pentru spălarea hainelor. Stilul de viață alert al femeilor din România reclamă soluții eficiente pentru rezolvarea sarcinilor de zi cu zi, de aceea noul Ariel, cu formula Deep Clean Complex, este prevăzut cu un capac pentru dozarea și aplicarea direct pe pată, prevăzut cu niste lamele abrazive care conduc detergentul în interiorul fibrei înlăturând rapid orice pată.Ariel Pudra Lichida nou

Noul Ariel are deja prieteni celebri – Ioana Ciolacu (fashion desgigner) și chef Sorin Bontea au fost invitați speciali la lansarea noului produs Ariel.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri