S-a trezit cu Protectia Copilului pe cap, dupa o gluma facuta pe Twitter

O mama s-a trezit cu Protectia Copilului pe cap dupa o gluma facuta pe reteaua de socializare Twitter, dar pe care cineva a luat-o in serios.

Alex McDaniel, care posteaza adesea glume pe Twitter despre viata de mama, a publicat recent un „anunt” in gluma, legata de faptul ca baietelul ei de 3 ani incepuse sa foloseasca olita: „vand copil de 3 ani. 12 dolari sau cea mai buna oferta”

La scurt timp femeia a fost cautata de autoritati la munca, unde i s-a spus ca un barbat a raportat-o ca fiind un parinte abuziv.

„Mi-au spus ca un barbat ramas anonim m-a raportat la un hotline pentru abuz impotriva copiilor cu cateva zile in urma, pentru ca am incercat sa-mi vand copilul de 3 ani, sustinand ca as avea un istoric de boli mintale care m-au determinat sa fac asta.”, explica femeia.

Cosmarul femeii a continuat: Inspectii acasa, la gradinita si interviuri cu copilul

„Dupa ce m-au informat legat de acuzatii, mi-au spus ca trebuie sa-mi ia copilul de la gradinita pentru a il vedea si a vorbi cu el atunci, probabil pentru ca protocolul dicteaza ca trebuie sa se asigure ca fiul meu nu este in pericol.
Am plecat spre gradinita, mi-am trezit baiatul din somn si m-am abtinut cat am putut sa nu plang de fata cu el.”, a adaugat mama.
Cosmarul mamei glumete nu s-a terminat insa aici. In urmatoarele zile ea a trebuit sa se pregateasca pentru o inspectie a asistentilor sociali si de alte cateva interviuri tinute de acestia cu copiii.

Femeia nu condamna actiunea serviciilor sociale, insa o revolta faptul ca un strain s-a folosit de o autoritate menita sa protejeze copiii cu adevarat vulnerabili fara vreun motiv real.

Sursa articol si imagine0: magnoliastatelive.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau