Sa continui sa fac moldamin?

Acum 2 ani am facut analize de angajare si mi-a iesit VDRL-ul pozitiv, la fel si sotului meu. In cele din urma dr. dermatolog ne-a spus ca boala are o vechime de 6-8 saptamani, perioada ce corespundea cu internarea in spital cu copilul meu, in varsta atunci de 2 ani. Am facut tratamet cu ospen si 3 injectii de moldamin, la interval de o saptamana.

Cert este faptul ca nici eu, nici sotul meu nu am avut contact cu alte persoane si nici un fel de simptome. Acum sunt insarcinata in 25 de saptamani, iar la testarea de 15 saptamani mi-a iesit VDRL pozitiv , fara insa sa mi se spuna cantitativ. Am facut tratament cu ampicilina o saptamana, urmat de cate 2 flacoane de moldamin, 2 saptamani.

Acum dotorul care imi urmaresete sarcina mi-a spus ca am exces de lichid amniotic Poate avea vreo legatura cu sifilisul, se poate sa fi infectat copilul, chiar dupa atata tratament? Sincer sunt disperata si ma gandesc sa reiau moldaminul pentru inca trei saptamani, dar in acelasi timp mi-e teama sa nu fie toxic pentru copil.

Va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc

Intrebare pusa de: Anca( 27 ani), , Arad

Expertul nostru va raspunde:

Tratamentul trebuie facut de catre un medic dermato-venerolog, altfel si copilul are risc de infectie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului