Sacul cu filme de Craciun

La finalul unei zile de iarna, ce poate fi mai placut decat o ceasca de ciocolata calda cu scortisoara si un film de Craciun, ambele „servite in bratele persoanei dragi, stand comod pe canapea?

Craciunul este cea mai frumoasa perioada a anului. Pur si simplu, minunat! Si nu pentru ca ninge sau pentru ca avem vacanta, sau pentru ca incepe alt an peste cateva zile.

Si in nici un caz pentru ca asa se spune! Nu! Bucuria si insemnatatea sarbatorilor de iarna inseamna mai mult decat nametii de zapada afanata si derdelusul proaspat, decat aroma cozonacului din bucatarie sau decat cadourile, luate separat.

Craciunul este mai presus de orice un cumul de trairi, de stari emotionale intense, de senzatii. Iar filmele de Craciun mizeaza pe sensibilizare, indiferent de modul in care este abordat subiectul, si spun o poveste care se petrece de Sarbatori si care nu are cum sa nu te „prinda in mreje.

Sunt povesti in care avem de-a face cu un pusti descurcaret uitat acasa de Sarbatori, cu un tata transformat in omul de zapada din fata casei sau cu rapirea Mosului, in ideea de a transforma Craciunul intr-un nou Halloween.

Sunt povesti cu reni zburatori si ingeri care ne arata cum ar fi fost viata celor dragi noua daca noi nu am fi existat. Sunt povesti cu cantec, povesti de dragoste, povesti ce ridica semne de intrebare si pun probleme de morala si credinta.

O seara de Craciun este intotdeauna, garantat, o seara reusita!

Pelicule in topul cinefililor
Trei filme clasice pentru Craciun pe care ai putea sa le revezi cu aceeasi placere in fiecare an. Probabil ca ai deja acasa DVD-urile cu pricina, nu?

White Christmas, 1954
Wallace si Davis (B. Crosby si Danny Kaye), camarazi pe front, in cel de-al Doilea Razboi Mondial, sunt nu doar prieteni, ci si partasi la acelasi vis: muzica.

Peripetiile prin care trec cei doi, fac, de peste 50 de ani, deliciul telespectatorilor din intreaga lume.

Cat priveste muzica lui Irvin Berlin, cine n-a fredonat macar o data: Im Dreaming of a White Christmas?!

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfaturi practice