Salatele eisberg se reinventeaza

Salatele eisberg imbraca haine noi. Incepand cu luna ianuarie, sunt mai diverse, mai viu colorate cu un ambalaj nou, ceva care sa scoata in evidenta prospetimea fiecarui ingredient.

Gourmet, Mediterana, Italiana, Armonii si Vitafresh sunt noile familii de mixuri proaspete si fiecare din ele este reprezentata de o culoare si de un ingredient puternic.

Gourmet adopta culoarea mov-grena unde vorbim de ingrediente puternice, care seduc iremediabil gustul consumatorului. Suntem martorii unor arome deosebite, sofisticate, a unor particularitati de gust vedeta precum semintele de dovleac, prazul sau sfecla rosie.

Familia Mediterana contine salate simple, care aduc laolalta toate aromele mediteraneene. Culoarea reprezentativa a acestei familii este rosul.

Salatele din familia Italiano necesita o degustare delicate pentru a putea fi savurate cu adevarat. Acestea contin frunze sensibile precum valeriana sau rucola. Si au ambalajul albastru.

Familia Armonii indulceste papilele gustative cu mixuri de ingrediente precum Salata Mixta Romana sau Amaretto. Portocaliul scoate in evidenta aceasta gama la rafturi.

Ambalata in culoarea galbena, gama Vitafresh vorbeste despre prospetime. Dar mai ales despre vitamine si combinatii de legume crunchy precum varza si morcovul.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri