Cauți cadou de Paște pentru cel mic? 5 motive pentru care să alegi o salopetă Iepuraș pentru bebeluși din materiale naturale!

Timpul trece, tradițiile rămân! Îți mai aduci aminte când, în copilărie, părinții tăi îți pregăteau haine noi pe care să le îmbraci în ziua de Paște? Se spunea că acest obicei, de a purta haine noi în zi de sărbătoare, simbolizează purificarea sufletului și este aducător de noroc și sănătate. Mulți încă mai respectă cu sfințenie această tradiție, unii de dragul nostalgiei, alții fiindcă așa este în continuare obiceiul în zona în care locuiesc.

Dacă te numeri printre ei sau dacă pur și simplu vrei să înnoiești garderoba prichindelului tău de Paște, te invităm să descoperi colecția de salopete pentru copii și bebeluși de la Kitisimo®!

Povestea Kitisimo® a început în anul 2017, după ce fondatoarea brandului, Anca Rădulescu, pe atunci o proaspătă mămică a trei copii, nu a putut accepta faptul că pe piață nu se găseau haine din materiale naturale pentru ea și micuții săi. Îi plăcea să coasă, realiza deja goblenuri sub formă de brăţări și corturi pentru copii. Pe măsură ce afacerea a crescut, a început să confecționeze haine din materiale naturale, sustenabile, pentru copii și femei, dezvoltând astfel brandul Kitisimo®. Primul atelier a fost în sufrageria casei sale din Constanța, unde avea 3 mașini de cusut, depozitul de materiale, masa de lucru și cabina de probă. Abia în 2022 producția s-a mutat într-un spațiu mai mare unde a apărut și primul magazin fizic Kitisimo®, în Constanța.

Kitisimo.ro îți propune o alternativă sustenabilă de îmbrăcăminte pentru cei mici, salopete personalizate pentru copii și bebeluși, din materiale naturale!

Adevărul este că salopetele sunt unele dintre cele mai grozave invenții atunci când vine vorba de haine pentru bebeluși! Sunt confortabile, practice și garantează copilului confort termic indiferent de situație. Pe Kitisimo.ro găsești o colecție întreagă de salopete pentru bebeluși din materiale naturale, sustenabile, care nu irită pielea și nu favorizează transpirația, două aspecte importante având în vedere că bebelușii au pielea extrem de sensibilă în primele luni de viață. 

Salopetele pentru copii și bebeluși sunt disponibile în diverse modele și culori, care pot fi personalizate în funcție de personalitatea fiecărui prichindel. Și fiindcă Paștele se apropie cu pași repezi, noi credem că o salopetă Iepuraș pentru bebeluși este cadoul ideal pentru momentele speciale din viața puiului tău!

Iepurașii sunt printre cele mai dulci animăluțe din lume, iar o salopetă Iepuraș este cu siguranță cel mai frumos cadou personalizat pe care-l poți oferi copilului tău, nu doar pentru Paște! Iată 5 motive pentru care să alegi o salopetă Iepuraș pentru bebeluși de la Kitisimo®:

1. Salopeta Iepuraș pentru bebeluși este fabricată din materiale naturale, sustenabile

Pentru confecționarea salopetei Iepuraș s-au folosit doar materiale naturale! Produsul este fabricat din cea mai moale pânză topită, iar design-ul său încurajează libertatea de mișcare în siguranță. Se așează confortabil pe burtica și fundulețul micuțului iepuraș, încurajându-l să țopăie prin casă. Codița de iepuraș este ușor pufoasă, astfel încât bebelușul să se poată așeza sau întinde cu ușurință, sau să exploreze lumea din pozițiile lui preferate.

Toate salopetele pentru copii și bebeluși Kitisimo® sunt realizate numai din materiale naturale produse local (deFlorian) sau în UE. Au o croiala lejeră, asigurând o experiență sigură și confortabilă pentru bebeluș și ușurând, totodată, îmbrăcarea și schimbatul.

2. Salopeta Iepuraș pentru bebeluși este sigură! Nu are nasturi sau șireturi

În general, nu este recomandat ca hăinuțele pentru bebeluși să aibă nasturi, șnururi, fermoare sau alte aplicații care s-ar putea desprinde ușor și ar putea reprezenta un potențial pericol de sufocare pentru cel mic.

Salopeta Iepuraș pentru bebeluși nu are nasturi sau șireturi! Bretelele se închid și se deschid rapid cu ajutorul capselor, care sunt bine cusute în material. În plus, salopeta i se va potrivi copilului o perioadă mai lungă de timp, căci este prevăzută cu 2 rânduri de capse, astfel încât să poată fi ajustată la nevoie. Așadar, investești într-un produs adorabil pentru cel mic, dar și durabil!

3. Este vopsită natural

Pentru producția salopetei Iepuraș s-au folosit doar vopseluri naturale, lucru pe care cu siguranță îl vei aprecia în primul rând pentru siguranța copilului, apoi pentru mediul înconjurător.

În general, coloranții naturali pentru textile sunt biodegradabili, non-toxici și non-alergenici, ceea ce înseamnă că nu irită pielea sensibilă a celor mici și nici nu o predispune la iritații, eczeme sau alergii. De asemenea, vopselurile naturale au un impact mult mai redus asupra mediului decât cele sintetice, care sunt responsabile pentru poluare și au un impact negativ asupra sănătății.

4. Poate fi personalizată gratuit

Salopeta Iepuraș pentru copii și bebeluși poate fi personalizată după bunul plac. Fie că vrei să o personalizezi cu numele celui mic, ori dorești să creezi un model unic, Kitisimo® îți transformă visul în realitate.

Personalizarea hăinuțelor se face GRATIS, prin broderie, care este sigură pentru copii (nu se desprinde), se calcă ușor și este rezistentă la spălări frecvente. Nu trebuie decât să te gândești la un model adorabil de salopetă pentru bebelușul tău, iar Kitisimo® va face tot posibilul pentru a-ți îndeplini dorința.

5. Vine la pachet cu o bonețică adorabilă

Salopeta Iepuraș vine la pachet cu o bonețică drăgălașă cu urechiușe. Bonețica este ideală pentru vremea încă rece de afară și completează perfect ținuta primăvăratică!

Salopeta Iepuraș este de departe cel mai frumos cadou personalizat pe care i-l poți oferi bebelușului tău. Este o piesă care îi va rămâne amintire mulți ani și pe care o va putea oferi mai departe, mai târziu, copiilor și nepoților săi. Poți alege să o împachetezi gratuit sub formă de cadou, iar pentru a reduce amprenta de carbon cât mai mult posibil, îți recomandăm să optezi pentru livrarea prin ambalaj returnabil!

Toate hainele Kitisimo® spun o poveste, așa că, drag părinte, descoperă magia produselor din in, muselină și pânză topită, create într-un număr limitat, pentru micii iubitori de joacă și explorare, pe Kitisimo.ro sau în magazinul fizic Kitisimo® din Constanța!


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton