Salopetele din softshell, soluția perfectă pentru copilași

Iarna este din ce în ce mai aproape, iar odată cu zăpada mult așteptată, ne confruntăm și cu întrebarea ,,Cum ne îmbrăcăm copiii pe vremea rece?”. Ca părinte, primești sfaturi în fiecare zi: fie de la doctor, fie de la alte mame sau persoane care au experiență în îngrijirea copiilor. De multe ori, însă, aceste sfaturi te bagă în încurcătură, deoarece recomandările lor nu se potrivesc pentru copilașul tău sau cu stilul de viață al familiei tale. Iată, așadar, un articol care să vină în ajutorul tău și să te ajute să alegi cele mai bune haine pentru copii de iarnă.

Pentru că cel mai important criteriu este materialul, este important să alegi hăinuțe care permit mișcarea și rețin căldura corpului în același timp. Unele persoane ar spune că este important să îmbraci copiii în mai multe straturi, însă această metodă restricționează libertatea de mișcare a copilului. Alți oameni, în schimb, consideră că este mai util ca hainele să fie rezistente la intemperii.

Din fericire, există acum pe piață diferite versiuni de haine pentru copii care îmbină cele două calități mult apreciate de către părinți: salopetele din softshell.

Ce este softshell-ul?

Softshell-ul este un material impermeabil care păstrează căldura corporală, fiind căptușit cu fleece. Astfel, aceste haine care sunt confecționate folosind acest material, îmbină utilul și confortul. Iată care sunt principalele avantaje ale acestor haine pentru copii:

  1. Sunt impermeabile

Fiind fabricate din softshell, aceste salopete reprezintă opțiunea ideală pentru copilașii care iubesc să petreacă timp afară. Aceștia vor fi protejați de frig, iar părinții nu vor fi îngrijorați în cazul în care începe să plouă sau să ningă. Aceste haine pentru copii sunt o alternativă la îmbrăcămintea din polar (fleece), material care este călduros, însă nu și impermeabil.

  1. Oferă libertate de mișcare

Hainele pentru copii din softshell oferă mobilitate, fiind confecționate din poliester cu aderență moale, designul lor fiind unul confortabil. Liniile fluide ale salopetelor le permit celor mici să alerge în voie, acestea fiind gândite special pentru activitățile copilașilor.

  1. Permit eliminarea umezelii

Un alt aspect demn de menționat este faptul că aceste salopete, deși impermeabile, permit eliminarea umezelii. Acesta este un motiv important pentru care părinții optează pentru acest tip de îmbrăcăminte. Hainele pentru copii trebuie să fie călduroase, dar în același timp să permită circulația aerului și eliminarea umezelii. Astfel, copiii pot să se joace în voie, fară a transpira în exces, în același timp fiind preveniți de eventuale răceli.

  1. Sunt sigure pentru copilul tău

Hainele pentru copii create din sofshell nu conțin substanțe periculoase, precum substanțele de tip PFC (hidrocarburi perfluorinate și polifluorinate). Acest tip de substanțe sunt de obicei folosite la tratarea textilelor, însă sunt dăunătoare organismului uman și mediului înconjurător.

Acest material nu provoacă iritații în contact cu pielea și este prietenos și cu natura, tocmai pentru că nu sunt tratate cu substanțe toxice.

Așadar, când vine vorba de haine pentru copii de iarna, care să fie frumoase, călduroase și practice, salopetele din softshell reprezintă soluția ideală.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Moda de pici
Buton