Sampoanele Dove: mai multa hidratare si stralucire

Vara aceasta, Dove iti ofera cu 40% mai mult sampon pentru ca tu sa te bucuri de tehnologia Dove Fibre Actives la acelasi pret, dar cu 100 de ml gratis!

Sampoanele Dove: mai multa hidratare si stralucireAstfel, te poti bucura de noile sampoane Dove in orice moment al zilelor lungi de vara: dimineata dupa sedinta de fitness sau seara inainte de petrecere.

Avand la baza tehnologii patentate care protejeaza, ingrijesc si reconstruiesc firul de par, produsele Dove Intense Repair, Dove Color Repair si Dove Daily Care beneficiaza de expertiza avansata Dove pentru ca parul tau sa se mentina frumos, matasos si usor de pieptanat.

Mizeaza pe samponul Dove Color Repair, ce are la baza formula cu serum hidrantant patentat cu microparticule, pentru ingrijirea parului vopit si degradat si stabilizarea culorii.

Uita de parul aspru si de firele rebele care iti ameninta sanatatea si stralucirea parului cu samponul Dove Intense Repair. Acesta are la baza formula patentata Fibre Actives ce repara firul de par din interior si serum hidratant patentat cu microparticule care ingrijeste si repara suprafata firului de par de la radacina pana la varfuri, fara sa-l incarce.

Foloseste zilnic samponul Dove Daily Care bazat pe formula cu serumul hidratant patentat cu microparticule care construieste un invelis protector in jurul firului de par impotriva agresiunilor zilnice.Cu samponul Dove Daily Care te bucuri de un par cu 100% mai matasos si cu o stralucire naturala.

Oferta speciala de 100ml in plus pentru 40% mai multe spalari este disponibila pentru sampoanele Dove Intense Repair, Dove Color Repair si Dove Daily Care in perioada mai – iulie 2011 in principalele lanturi de hypermarket si supermarket din tara.

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice