Samsuns lansează 5 noi modele de aparate foto

Samsung Electronics Co., Ltd, își extinde portofoliul de aparte foto compacte smart cu lansarea a cinci noi modele ce le oferă utilizatorilor funcții avansate de conectivitate: WB2200F, WB350F, WB1100F, WB50F și WB35F.

 

Tehnologiile NFC și Wi-Fi de ultimă generație de la Samsung facilitează împărtășirea imaginilor cu prietenii și familia. Cea mai nouă funcție Tag&Go facilitează conectarea cu alte dispozitive și smartphone-uri dotate cu NFC. Este suficientă o simplă atingere a smartphone-ului și a aparatului foto, iar imaginile pot fi transferate cu ușurință.

 

Fără să fie necesară folosirea unui manual de instalare, pot fi activate o serie de funcții ce facilitează transferul, împărtășirea și backup-ul imaginilor. Acestea includ Photo Beam, care transferă imediat imaginea vizualizată de pe aparatul foto pe un smartphone. Cu AutoShare, se realizează automat un backup al imaginilor, în timp ce MobileLink le permite utilizatorilor să selecteze ce imagini să transfere, astfel încât fotografiile să poată fi organizate cu ușurință. Remote View Finder oferă o mai mare flexibilitate atunci când utilizatorul se pregătește să facă fotografii, aparatul foto putând fi controlat prin intermediul smartphone-ului, acesta din urmă acționând ca un vizor și asigurând accesul la o serie de setări manuale.

 

Cei care acordă o atenție deosebită detaliilor și care se pot apropia și mai mult de subiectul lor cu noul Samsung WB2200F, un aparat Super Bridge Long Zoom cu zoom optic 60x. În plus, Designul Dual Grip oferă un aspect asemănător aparatelor DSLR profesionale, precum și bateria cu durată de viață extinsă.

Persoanele care doresc să facă și să distribuie imagini impresionante pot face acum acest lucru cu aparatul foto SMART Samsung WB350F.

WB1100F îi aduce pe utilizatori mai aproape de subiectul compoziției lor cu zoom-ul optic 35x și cuprinde scene mai largi cu un obiectiv de 25mm

Pe lângă un impresionant zoom optic de 12x, WB50F este echipată și cu un senzor CCD de 16MP ce permite blițulului să atingă potențialul său optim și să capteze imagini cu o lumină naturală.

WB35F are un zoom optic 12x și un senzor CCD de 16MP, permițând fotografilor să capteze imagini clare, în culori vibrante.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri