Sanatate – Calmeaza durerile articulare cu masajul Yumeiho

Terapia Yumeiho', cunoscuta si sub denumirea de „Metoda de indreptare a coxalelor, masaj si presopunctua' sau „Masaj special Oriental Saionji' este o tehnica de masaj care cuprinde peste 100 de manevre efectuate asupra intregului corp.

Te-ai gandit vreodata ca numai 1 % din oameni au oasele coxale complet simetrice?Japonezii au constatat ca toti avem aceasta problema de la brau in jos, adica un picior mai dezvoltat decat celalalt.
Din fericire, tot ei au venit cu solutia: Yumeiho. Masajul Yumeiho.

Terapia isi are radacinile in practicile terapeutice orientale de reabilitare corporala efectuate in cadrul celebrei manastiri chineze Shaolin.

Este compusa dintr-un ansamblu de procedee terapeutice manuale si exercitii complexe de reabilitare a echilibrului, simetriei, functionalitatii, respectiv a starii de sanatate.

Masajul Yumeiho ne reaseaza oasele si muschii, redandu-ne pozitia corecta a corpului si sanatatea.

Suferinta umana apare si cand corpul nu-si mai poate pastra simetria, atat static cat si in dinamica sa (in miscare). O cauza principala este dislocarea oaselor bazinului, respectiv asimetria coxalelor.

Consecinta anomaliilor de pozitie sau doar functionale ale oaselor coxale este pozitionarea centrului de greutate a corpului preponderent in stanga sau dreapta corpului, sau anterior respectiv posterior fata de pozitia sa normala (de echilibru optim).

Pierderea in timp a sanatatii corpului se datoreaza si asimetriei coxalelor, respectiv a anomaliilor de pozitie dominanta a centrului de greutate a corpului; aceasta provoaca o curbare patologica a coloanei vertebrale ceea ce duce la o distributie inegala a greutatii corpului pe cele doua picioare, la contracturi musculare prelungite, uzuri premature a articulatiilor corpului, la o circulatie sangvina deficitara precum si la iritarea nervilor periferici, precum si a altor tulburari la nivelul subtil al constitutiei noastre.
 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Dieta, nutritie, sport