Sandale pentru copii – 5 modele pentru vara din 2023

Sandalele pentru copii sunt cele care trebuie să le asigure confortul pe timpul verii, dar și siguranță în timpul mișcării. De aceea, atunci când părinții aleg sandalele potrivite pentru copiii lor, trebuie să ia în calcul mai multe aspecte pentru a se asigura că au luat cea mai bună decizie și că sandalele sunt potrivite pentru tipul de activitate desfășurat de copii.

Sandale pentru serbări și spectacole

Copiii sunt de obicei implicați în diverse spectacole și chiar serbări la școlă sau la grădiniță. Spre exemplu, chiar finalul anului școlar include astfel de evenimente la care copiii vor purta pantofi sau sandale. Pentru că vorbim despre sezonul cald, cea mai bună variantă este cea cu sandale copii, iar la rochițele vaporoase purtate la astfel de evenimente, cele mai bune soluții sunt sandalele cu decorațiuni așa cum sunt floricelele aplicate sau fluturașii. De asemenea, sunt și persoane care optează pentru cele cu paiete sau pietricele în funcție și de preferințele copilului.

Sandalele cu multe curele subțiri

Un alt stil foarte des abordat sunt sandalele cu curele subțiri. Acestea sunt potrivite pentru ținutele de plimbare sau chiar pentru cele de la evenimente speciale, însă sunt ceva mai greu de integrat în variantele pentru joacă. Fiind vorba despre mai multe curele care nu au o lățime foarte mare, este posibil ca atunci când sunt utilizate intens să existe riscul ca sandalele să se rupă. În plus, pentru alergare și joacă în parc, aceste modele pot să nu ofere cel mai bun suport pentru picior.

Sandale copii cu o singură baretă lată

Aceste sandale oferă ceva mai mult suport piciorului și stau mai fixe, fiind mai potrivite pentru joacă. În funcție de vârsta copilului, poți alege unele care oferă și suport pentru gleznă sau unele ceva mai joase cu barete subțiri în partea de sus. Desigur, depinde foarte mult și modul în care vor fi utilizate pentru că sandalele cu baretă singulară sunt potrivite inclusiv pentru ținutele de petrecere sau pentru evenimentele la care copilul participă. Depinde în acest sens și designul abordat.

Sandale cu velcro

Atunci când copilul trebuie să se încalțe și să se descalțe singur, cea mai simplă variantă este aceea de a opta pentru sandale cu velcro. Aceste sandale sunt ușor de pus și de dat jos, iar atunci când cel mic participă la diverse petreceri între copii cum ar fi aniversările, unde este lăsat singur, sau atunci când trebuie să se descalțe la grădiniță, îi va fi mai ușor să se descurce fără să ceară ajutor, ceea ce va duce la creșterea stimei de sine.

Sandale pentru copii cu fermoar la spate

La fel ca și sandalele cu velcro, cele cu fermoar la spate sunt ușor de încălțat și de dat jos la nevoie. În momentul în care părinții vor ca cei mici să fie cât mai independenți, aceste sandale sunt soluția potrivită. Vestea bună este că vei găsi mai multe tipuri de sandale, de la cele sport, pentru joacă și alergare, până la cele elegante, potrivite pentru evenimente. 

În funcție de preferințele personale, dar și de ceea ce își dorește copilul, atunci când este suficient de mare pentru a alege chiar el, vei putea cumpăra o gamă vastă de sandale pentru copii din magazinele online. Tot ce trebuie să faci este să creezi un echilibru între calitate, stil și siguranță.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial
Buton