Sapunurile Palmolive Sublime Beauty si Sublime Purity

Colgate-Palmolive lanseaza in Romania noile sapunuri lichide – Palmolive Sublime Beauty si Palmolive Sublime Purity, special create pentru a oferi o ingrijire delicata mainilor tale.

Noul Palmolive Sublime Beauty, ideal pentru ingrijirea zilnica a mainilor, hidrateaza si iti lasa mainile catifelate pentru mult timp.

Untul de shea din compozitia Palmolive Sublime Beauty, cu un parfum minunat, este recunoscut pentru proprietatile extraordinare: hraneste pielea cu vitaminele A, E si F, amplificandu-i elasticitatea naturala. In plus, se absoarbe rapid, fara a lasa o senzatie de incarcare a pielii.

Sapunul Palmolive Sublime Purity este special conceput pentru a curata eficent si delicat pielea, fara sa o usuce. Textura de gel racoritor imbogatita cu microperle exfoliante de jojoba ofera mainilor tale ingrijirea de care au nevoie.

Pielea recunoaste moleculele de jojoba ca fiind ale sale si le asimileaza rapid, iar rezultatul este o piele fina si catifelata.

In plus, cu noile sapunuri Palmolive Sublime Beauty si Sublime Purity poti castiga una dintre cele 100 de bratari din perle placate cu aur!

Cumpara unul dintre cele doua sapunuri si trimite, pana pe 15 mai, codul bonului de casa, prin sms, la 1868, si prin tragere la sorti poti primi una dintre 100 de bratari speciale.

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice