Sarcina cu risc?

Ma numesc Carmen si am o problema, sper sa ma puteti lamuri. Acum 4 zile am aflat ca sunt insarcinata (sarcina are cam 3 saptamani). Nestiind de sarcina si avand probleme cu coloana, am facut o serie de 9 sedinte de masaj, pe pat cu pietre de jad si cu infrarosu.

Asta s-a intamplat cam in primele 2 saptamani de sarcina. Spuneti-mi va rog daca este risc sa fie afectat bebe-ul. Il astept de ceva vreme si sincer sunt foarte speriata de faptul ca ar putea fi in neregula. Am fost pana acum doar la medicul meu, care mi-a zis doar din spusele mele ca nu e ok ca am facut acest masaj.

Maine voi pleca in concediu pentru o saptamana si sunt foarte nelinistita. Oricum la intoarcere vreau sa fac toate analizele care se pot face si sa cer parerea mai multor medici, dar credeti-ma ca trec printr-un cosmar. Tot la asta ma gandesc si pana voi primi rezultatele va fi un chin pentru mine. Sper sa ma poata ajuta cineva cu un sfat.
Va multumesc

Intrebare pusa de: Negot( 33 ani), , Timisoara

Expertul nostru va raspunde:

Orice problema la coloana vertebrala ar trebui ingrijita la medicul ortoped. Daca sarcian era pusa in pericol ar fi trebuit ca dupa masaj, sau dupa cateva zile, sa aveti sangerari sau avort. Trebuie sa va linistiti si sa va faceti analizele si consult la medicul ginecolog cand veniti din concediu.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului