SAVO Antimucegai: protejeaza sanatatea dumneavoastra si a celor dragi

Putina lume stie ca acele pete negre de pe rosturile faiantei, de la colturile peretilor sau de pe langa ferestre este mucegai, de multe ori este confundat cu murdaria sau praful'.

Dar, si mai putina lume stie ca, mucegaiul este foarte periculos pentru sanatate. Acesta isi face aparitia in case în special primavara si toamna, cand gradul de umiditate al aerului este mai ridicat.

SAVO Antimucegai: protejeaza sanatatea dumneavoastra si a celor dragiDin pacate, expunerea la aerul contaminat cu mucegai de interior cauzeaza frecvent efecte adverse asupra sanatatii umane, provocand leziuni si disfunctii ale multor organe cel mai frecvent apar probleme pulmonare ca astm, rinite alergice, alveolite alergice), sistemul imunitar este afectat si pot aparea si afectiuni ale sistemului nervos, piele , chiar si hematologice.

Spray-ul Savo Antimucegai inseamna mai mult decit curatenie, el va ajuta sa eliminati zonele afectate de mucegai si sa va protejati sanatatea!

Savo Antimucegai este cel mai bine vindut produs dedicat luptei contra mucegaiului si se gaseste sub 2 forme:

  • Savo Antimucegai recomandat pentru suprafete mari, tencuiala sau lemn, din interior sau exterior
  • Savo Antimucegai Baie destinat curateniei frecvente a baii, elimina mucegaiul si murdaria persistenta ce se formeaza la marginea cazilor, a chiuvetelor, in colturile cabinelor de dus, intre rosturile placilor de faianta etc.

Cele 2 produse Savo Antimucegai pot fi gasite in Cora, Auchan, Metro, Profi, Dedeman, Minimax, Mega Image, Selgros si Kaufland.

Prin ce se deosebeste Savo Antimucegai?

  • ELIMINA si PREVINE aparitia mucegaiului ÅŸi ciupercilor din casa dumneavoastă
  • Are EFECT IMEDIAT, in 15 min rezultat vizibil
  • CURATA, DEZINFECTEAZA si ALBESTE zona unde a fost aplicat
  • USOR si PRACTIC de utilizat, cu ajutorul pulverizatorului ce ajunge cu usurinta si in zonele greu accesibile

Pretul Savo Antimucegai in marile lanturi de magazine este de aproximativ 18 lei.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
ziareonline.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati