Revoltă și scandal în rândul părinților. Un travestit celebru, chemat pentru a le vorbi elevilor

Un scandal monstru a ieșit într-o școală din Renfrewshire, Scoția, după ce un travestit popular în mediul online, pe nume Flow Job, a fost invitat să le vorbească copiilor despre o lege ce interzice promovarea homosexualității în școli.

Travestitul Flow Job, renumit pentru postările sale cu conținut sexual explicit pe diverse rețele de socializare, a apărut în fața elevilor la inițiativa directorului școlii, în timpul săptămânii dedicate educației asupra drepturilor comunității LGBT.

Reprezentanții consiliului din Renfrewshire au declarat că nu l-ar fi chemat niciodată pe travestit în fața elevilor dacă ar fi știut de postările sale indecente.

„Ca părinte homosexual, sunt îngrijorat”

Unul dintre părinți a afirmat că este în regulă ca elevii să învețe despre comunitatea LGBT, dar nu de la un persoanj precum Flow Job.

Copilul meu, în vârstă de șapte ani, nu are de ce să știe ce este acela un travestit', a declarat părintele indignat.

Un alt părinte, care face parte din comunitatea LGBT, a declarat, potrivit dailymail.co.uk, că nu este corect că părinții nu au fost anunțați de vizita lui Flow Job la școală.

Cum poate o personalitate care face spectacole pentru adulți să fie considerate potrivită pentru educația copiilor într-o școală. Ca părinte homosexual cu două nepoate care tocmai au început școala, sunt îngrijorat', a spus acesta.

Travestitul Flow Job a spus că, desi personajul său se adresează adulților, se poate adapta și unui mediu care se adresează celor mici. Acesta s-a prezentat în fața copiilor cu numele de Flow.

La eveniment a fost prezentă și o activistă a drepturilor LGBT, policitianul Mhairi Black, care i-a acuzat pe părinți de homofobie.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau