Scaune moi. Care poate fi cauza?

Buna ziua. Va rog frumos, daca puteti sa-mi dati si mie un sfat. Baietelul meu, un copilas foarte sanatos care pana acum 2 zile nu a avut nici un fel de problema, de doua zile are scaune moi, aproape diareice, cam 3 pe zi, timp in care i-am preparat numai mancaruri care sa-l stranga la burtica. Nu are temperatura, este foarte vioi, nu-i apare nici o maseluta, nu stiu care ar fi cauza.

I-am dat Smecta, cate 2 pliculete pe zi si fara nici un rezultat. Ce sa fac? Iar apropo de Smecta, va rog mult sa-mi spuneti cum se administreaza: unii spun ca se dizolva pliculetul in 50 ml. apa si se da pe durata a 6 ore, iar altii spun ca se da tot o data. Va multumesc si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.

Intrebare pusa de: Liliana( 32 ani), , Constanta

Expertul nostru va raspunde:

Copilul probabil ca are o enterocolita care trebuie tratata serios. Lucrurile privind dieta s-au schimbat si regimul nu mai este asa sever. Smecta trebuie sa primeasca de 2 ori/zi cate un plic o data, dizolvat in 40-50 ml de ceai de menta. Asupra medicatiei pentru enterocolita va decide medicul pediatru care il vede.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Sfatul expertului