Școlile din București rămân închise până vineri, inclusiv. Vacanță prelungită de ninsoare și viscol

Școlile din București rămân închise până vineri, inclusiv. Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a convocat un nou Comandament de iarnă, pentu data de marți, 27 februarie, la ora 12.00, având în vedere avertizările de vreme deosebit de rece, vânt puternic, care se va transformă în viscol, și ninsoare abundentă.

Edilul a luat decizia, de comun acord cu Prefectul Capitalei, de a prelungi suspendarea cursurilor până vineri, 2 martie, inclusiv.

„În această ședință extinsă, în cazul Comandamentului de iarnă de la Primăria Generală București, am avut un comitet operativ în care am analizat informațiile de la ANM, pe care le-am primit de la doamna director Gabriela Băncilă, am studiat cu responsabilitate informațiile pentru zilele următoare și împreună cu domnul prefect, cu inspectorul general școlar și cu toți colegii care răspund de situațiile de urgență, am luat decizia ca școliile să rămână închise toată săptămâna, vorbim de grădinițe, școli, licee din sistemul de stat. Unitățile de învățământ private, acestea își vor putea anunța propriile decizii către părinți', a spus Gabriela Firea, în cadrul Comandamentului de iarnă de astăzi.

Citește continuarea pe Libertatea.ro

Foto: hepta.ro


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau