Scrisoarea deschisa a acestei mame a pus multi tati pe ganduri

Scrisoarea deschisa a unei mamici pentru toti tatii a pus multi oameni pe ganduri si i-a facut sa reconsidere modul in care isi petrec timpul liber, alaturi de familie. Ce a spus tanara mamica de a impresionat atat de multa lume? I-a indemnat sa faca un lucru pe care cu totii ar trebui sa-l facem mai des.

Dragi tati,

Stiu ca va tineti telefonul in mana chiar acum. Probabil mai mereu il aveti in mana, sau macar in buzunar, asa facem toti. Fa-i o favoare si fa mai multe poze.

Nu, nu ma refer la capturi de ecran cu vreun banc amuzant pe care l-ai citit pe Twitter. Vorbesc de poze cu ea. Cu mama copiilor tai, dragostea vietii tale, cea care incearca sa le faca pe toate pentru familia voastra.

Fa-i mai multe poze ei.

M-am uitat recent in telefon si am luat seama ca am nenumarate poze cu sotul meu, in timp ce se joaca cu copiii nostrii, dar nu l-as lasa sub nicio forma sa-mi faca o poza pe nepregatite. Mereu simt nevoia sa fiu machiata, sa ma pozeze dintr-un unghi bun, pentru ca retelele sociale m-au facut sa gandesc asa.

Dar nu e neaparat sa fie asa. Avem nevoie de poze cu familia care sa ma include si pe mine. Ador pozele cu copiii mei si sunt extrem de recunoscatoare pentru pozele cu ei si sotul meu, dar e atat de important ca amandoi sa aparem in poze cu ei.

Tatici, daca aveti o nevasta ca mine, intr-una din noptile in care ii citeste o poveste fiicei voastre, scoateti telefonul si faceti o poza. Fara sa o anuntati, fara sa se pregateasca. Pur si simplu faceti o poza.

Cand e in bucatarie si vorbeste cu fiul vostru despre ce a facut in ziua respective, faceti o poza.

Daca se joaca pe jos cu copiii sau il ajuta pe unul din ei cu temele, faceti o poza.

Timpul trece atat de repede si in fiecare zi copiii nostri scumpi cresc si cresc. Inainte sa ne dam seama deja impacheteaza si se muta. Faceti o poza.

Intr-una din zile ea nu va mai fi si tot ce copiii vor avea in urma ei sunt amintirile. Faceti o poza.

Faceti poze pentru a le arata cat de mult i-a iubit, faceti poze pentru ca ei sa stie mereu cat de copilaroasa era. Faceti poze ca ei sa poata vedea cat de frumoasa a fost. Nu conteaza ca era in pijamale si parul ii era gras, faceti o poza.

Mama mea a murit cand eu aveam 20 de ani. Tot ce am sunt pozele. Ma uit la imaginile cu ea, in timp ce ma tine in brate si rade de ceva haios pe care l-am spus eu. Maresc poza pe mainile ei sa imi dau seama daca am aceleasi maini, acum ca am imbatranit.

Nu poti surprinde astfel de lucruri intr-un selfie.

Stiu ca nu va ganditi mereu la asta, dar atunci cand dati seama, nu va mai ganditi la nimic altceva, ci doar faceti o poza. Copiii si sotia ta iti vor fi atat de recunoscatori la un moment dat.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau