Scrisoarea lui Mark Zuckerberg pentru fiica sa, August

Mark Zuckerberg si sotia sa, Priscilla Chan, au adaugat ieri un nou membru in familie. Cei doi parinti mai au o fetita, Maxima Chan Zuckerberg, ce va implini 2 ani pe 1 decembrie. Atat primei fiice, cat si bebelusului nou-nascut, Mark si sotia sa au tinut neaparat sa le scrie cate o scrisoare, pe care au postat-o si pe Facebook, prin care au intampinat-o pe cea mica pe lume.
 

Scrisoarea lui Mark Zuckerberg si a Priscillei Chan pentru fiica lor, August

 Iata cum suna scrisoarea lui Mark Zuckerberg si a Priscilei Chan catre fiica lor, August, care a fost numita, fara dubiu, tinand cont de luna in care ea s-a nascut:
 
„Eu si Priscilla ne bucuram mult sa primim un nou membru in familie, fiica noastra August! I-am scris o scrisoare despre lumea in care ne dorim ca ea sa creasca, sperand in acelasi timp ca nu va creste prea repede.

Draga August,

Bun venit pe lume! Mama ta si cu mine suntem extrem de incantati sa vedem cine vei deveni.

Cand s-a nascut sora ta, am scris o alta scrisoare despre lumea in care speram ca ea sa creasca, iar acum si tu vei creste in ea: o lume cu educatie mai buna, cu mai putine boli, in care comunitatile sunt mai unite si lumea este cu adevarat egala.

Am mai scris ca, cu tot avansul tehnologic si stiintific, generatia voastra ar trebui sa traiasca vieti considerabil mai bune decat ale noastre, iar noi avem responsabilitatea de a ajuta acest lucru sa se intample.

Desi titlurile din presa de regula se axeaza pe aspectele negative, noi inca mai credem ca tendintele pozitive vor iesi invingatoare. Suntem optimisti legat de generatia voastra si de viitor.

Dar mai mult decat vrem sa iti scriem despre viata de adult, hai sa vorbim despre copilarie. Lumea e un loc serios, iar asta e motivul pentru care e important sa te joci, mai ales afara.

Ocupata vei fi mai tarziu, deci sper ca acum te vei bucura din plin de mirosul tuturor florilor, de culesul tuturor frunzelor pe care le vrei.
Sper sa citesti cartile tale favorite scrise de Dr. Seuss (NR: autor de carti pentru copii) de atatea ori, incat sa incepi sa inventezi propria versiune a povestilor despre Vipper din Vipp (NR: personaj din cartile autorului).

Sper sa te dai in carusel cu Max pana cand ai imblanzit fiecare calut.

Sper sa alergi cat poti prin sufragerie sau prin curte. Si sper sa dormi mult si bine. Sper ca in visele tale sa simti cat de mult te iubim.

Copilaria e magica. Ai parte doar de una, deci nu o petrece ingrijorandu-te legat de viitor prea mult. Pentru asta suntem noi, iar noi vom face tot ce ne sta in putere sa facem lumea un loc mai bun pentru tine si pentru toti copiii generatiei tale.

August, te iubim atat de mult si suntem atat de incantati de aceasta aventura pe care o traim alaturi de tine. Iti dorim o viata fericita, plina de dragoste si la fel de multa speranta pe cat ne dai tu noua.

Cu dragoste,

Mama si tata”

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie