Scrisoarea unui tata pentru fiica sa cu Sindrom Down, pentru ziua nuntii

Un tatic, a scris o scrisoare superba pentru fiica sa cu Sindrom Down, in varsta de 25 de ani, in ziua in care aceasta s-a casatorit cu iubitul ei, cu care avea o relatie de 10 ani.

Paul Daugherty, a decis sa scrie aceasta scrisoare catre fiica sa Jillian pentru a incerca sa redea speranta pentru viitor si altor parinti ce au copii cu Sindrom Down.

In scrisoare, Paul descrie cat de frumos arata fiica sa in ziua nuntii sale cu Ryan si cat de frumos si impresionant a fost momentul pentru el, ca parinte.

„Acum esti la etaj si faci ultimele pregatiri cu mama ta si domnisoarele de onoare. Parul iti sta perfect spiralat deasupra gatului subtire, rochita ta minunata atrage licarirea unui apus tarziu de soare iar machiajul iti contureaza si mai bine frumusetea care a crescut pe zi ce trece, din clipa in care te-ai nascut. Zambetul tau este etern si infloritor.

Eu sunt afara, sub geamul tau si ma privesc in sus. Traim pentru astfel de momente, cand visele si sperantele se intersecteaza intr-un moment in viata. Cand tot ceea ce ne-am imaginat vreodata se intampla cu cu claritate absolut perfecta. Fericirea este posibila, stiu asta acum cand stau sub aceasta fereastra.

Iti mai amintesti, Jill, toate lucrurile pe care spuneai ca nu le vei face niciodata? Ca nu vei merge niciodata pe o bicicleta cu doua roti sau ca nu vei face niciun sport. Ca nu vei merge la facultate. Ca nu te vei casatori niciodata, cu siguranta. Si, iata-te acum!

Esti cea mai draguta si mai buna persoana pe care o cunosc. Cineva care este capabil sa aiba o viata plina de empatie si simpatie, fara scopuri ascunse sau viclene, cineva pe care oricine isi doreste sa cunoasca. Totul a iesit in favoarea ta pentru ca esti persoana care esti.

Acum 10 ani, cand la usa noastra a venit un baiat imbracat in costum, care tinea in mana un corsaj si mi-a spus „Am venit sa o insotesc pe fiica dvs la bal”, toate temerile pe care le aveam ca viata ta va fi incompleta, au disparut. Acum, tu si Ryan veti merge pe un alt drum impreuna. Este o noua provocare, dar nu este mai descurajatoare pentru tine, decat pentru altcineva. Avand in vedere cine esti, s-ar putea chiar sa fie mai putin descurajatoare. Fericirea este usor de obtinut pentru tine, la fel cum este si abilitatea ta de a-i face pe cei din jur fericiti.”

 

Paul, povesteste ca nunta a fost perfecta si ca toti cei ce o iubesc si au incurajat-o pe Jillian pe parcursul vietii sale, au fost prezenti in acea zi speciala.

Acesta a declarat ca isi doreste ca povestea familiei sale sa ii inspire si sa ii incurajeze pe cei ce se afla in fata unui diagnostic de Sindrom Down.

Sursa: buzzfeed.com
Foto: Twitter
Text: Simona David


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie