Secret Fashion Hair, creatie in coafura 2011

Secret Fashion Hair – cel mai dinamic concurs de coafura si design pentru tinerii stilisti – a ajuns la cea de-a treia editie.


Secret Fashion Hair este un eveniment marca FHT (Fantasy Hair Team), sustinut de Londa Professional si Vavian Pharma.

Secret Fashion Hair este mai intai de toate o mana de ajutor pe care vrem sa o intindem prietenilor de la Fundatia UP DOWN. Evenimentul s-a transformat deja intr-o  traditie anuala. Iar rolul manifestarii creative este multiplu: sa distreze, sa evalueze, sa creeze competitie, sa puna in valoare, dar mai ales sa ajute. Dar ce conteaza cel mai mult este sa sustinem Fundatia UP Down. Sa ii sprijinim financiar, sa le dam curaj sa mearga mai departe', spune Radu Serban, seful echipei Fantasy Hair Team.

 

Anul acesta, inspiratia lui Radu Serban si a echipei sale a venit din mai multe zone: Elegant –  Baroc', Manga Style' si Accesoriul in coafura'.

Coafuri, stiluri si tunsori care demonstreaza maiestrie si pasiune, bucurie si arta. Contraste si accente menite sa puna in valoare Femeia.

Secret Fashion Hair 2011 a fost, este si va fi un show de coafura pentru cei mai buni stilisti, fie ei experimentati sau incepatori. O intalnire dincolo de scaunul coaforului. O intalnire spectacol intre tine si stilistul tau. Pentru ca impreuna sa ii ajutati si pe cei care au intr-adevar nevoie de gandurile si actiunile tale bune: Fundatia Up Down.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri