Secretele mamei ocupate – machiajul fetei in doar trei minute

Daca intrebi orice femeie cat timp este dispusa sa acorde machiajului, probabil iti va raspunde cinci minute sau mai putin'. Ei bine, poti face multe in cinci minute. Un aspect natural sau stralucitor poate avea nevoie de 30 de secunde pana la 15 minute.

Hai sa fim serioase, chiar daca timpul si bugetul alocate capitolului ingrijire sunt serios avariate odata ce apare copilul, ceva-ceva tot putem face pentru a arata cochete si ingrijite.

Atat timp cat ramai credincioasa unei rutine simple si eficiente, te poti machia in trei minute. Promit!

Pasul 1- Baza

Aplica o crema hidratanta sau un fond de ten ( cu factor de protectie solara 15) pe toata fata si pe gat. Aplica apoi corector crema in zona de sub ochi si intinde-l spre exterior, spre lateralele fetei.

Pasul 2- Culoare

Folosind un produs nuantator pentru obraji si buze, pune culoare pe pometi si pe buze. Aplica si luciu de buze pentru un pic de stralucire.

Pasul 3 – Arcuirea genelor

O arcuire rapida folosind clestele pentru gene sau putin rimel pe varful genelor iti ofera o metoda rapida de a-ti evidentia ochii.

Pasul 4 – Parul

Dupa ce-ti periezi parul, da-i stralucire instantanee. Foloseste ser pentru stralucire pe par gros, crema pentru par pe parul ondulat si ulei pentru par pe parul subtire.

Bine de stiut!

Cea mai buna crema este…apa

A bea apa echivaleaza cu un tratament complet la cosmetica : fata iti va straluci, ochii vor fi mai luminosi, pielea iti va fi mai hidratata si sanatoasa.

Exfolianti, exfolianti….

Nu-ti ia decat 5 minute! Un pumn de malai, amestecat cu putina miere si galbenus de ou functioneaza si pe post de exfoliant si pe post de tratament hranitor pentru piele.

Foloseste zatul de cafea in ritualul tau zilnic de ingrijire a pielii. Deoarece indeparteaza celulele moarte si stimuleaza productia de noi celule, zatul de cafea tonifica pielea.

Mici trucuri in arta machiajului

Nu apleca barbia atunci cand aplici mascara, manjesti pleoapele.

Daca vei aplica de prea multe ori mascara (adica mai mult de 2-3 ori), risti sa ai panze de paianjen in loc de gene.

Foloseste mascara maro la oboseala.

Ochi umflati – Pentru a crea un efect de atenuare a ochilor umflati aplica un fard corector de culoare maro pe pleoapa superioara.

Petele maro pot fi acoperite cu un corector roz sau piersica foarte deschis si un fond de ten fixat cu pudra.

Ochi mici- Daca ochii tai sunt prea mici, atunci foloseste un fard de pleoape, terminand aplicarea lui putin deasupra pleoapei si folosind nuante in degrade, mai inchise spre coltul exterior al ochiului.
 

 

Text: Iulia Sandu

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Frumusete si moda