Secretele unei casnicii durabile

Adesea credem ca o relatie perfecta este rezultatul iubirii sincere dintre parteneri. Dar aflam repede ca suntem departe de adevar! Atunci incepem sa realizam ca o relatie presupune mult mai multe lucruri!

De cele mai multe ori, femeile, ve­ghetoarele focului din vatra, sunt cele care se impacienteaza primele sau care cred ca se ingrijesc de mentinerea relatiei, desi asta nu inseamna ca si fac mare lucru, dar macar se autosesizeaza ca ceva nu merge cum ar trebui.

Poate si pentru ca ele sunt mai intuitive. Orice femeie isi doreste (cred ca si orice barbat) ca iubirea dintre ea si sotul ei sa dureze o viata in­trea­ga, familia ei sa fie puternica, indestructibila.

Multi cred ca in casnicie este suficient (daca ar fi sa comparam casnicia cu o calatorie) sa te urci in masina, putini stiu ca acela este cel mai putin complicat lucru.

Nu stii cum va fi drumul, nu stii cum va fi vremea, ce autostopisti in­tal­nesti pe drum, soferul tre­buie sa se schim­be din cand in cand cu copilotul, pentru ca poate obosi, il poate lua somnul, poate sa isi doreasca sa se opreasca sa se bucure de peisaj, si sa nu ii pese ca masina nu ar trebui sa se opreasca.

Uneori combustibilul pare sa se termine, dar cei doi pot afla singuri sau de la un ajutor specializat ca acesta este regenerabil si ca regenerarea depinde numai de ei doi. Metafora ar putea continua, dar nu stiu la ce ne-ar folosi acum.

Mai bine ne-am gandi impreuna la ce pot face acesti aventurieri' ai traseelor necunoscute pentru a-si putea implini juramantul pana cand moartea ne va desparti'.

Citeste continuarea in revista BABY – iunie.
 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Revista