Secretul Madonnei: 10 sfaturi de beauty de la Gina Brooke, make-up artistul ei personal

Gina Brooke este o artistă foarte talentată, care va fi prezentă la Bucureşti pe data de 26 martie, în cadrul Galei Premiilor Intraceuticals. Cu o tehnică artistică şi un spirit vizionar unic, ea reuşeşte să ridice ştiinţa înfrumuseţării dincolo de limitele şi convenţiile industriei de beauty. Ea este şi cea care a reinventat imaginea Reginei Pop, Madonna, încă din 2003, cele două făcând o pereche imbatabilă de creativitate ce sfidează normalul. Iată ce sfaturi de beauty oferă Gina Brooke:

  1. Hidratarea este cel mai important pas pentru a-ţi păstra aspectul pielii tânăr pentru cât mai mult timp. Atunci când pielea este deshidratată, liniile fine şi ridurile sunt mai accentuate. Pentru asta trebuie să aplici cremă în fiecare seară, după ce te demachiezi, înainte să te culci. Dimineaţa, poţi aplica pe faţă, gât şi decolteu o bază de machiaj hidratantă, care să aibă şi factor de protecţie solară. Dacă vrei ca machiajul să reziste mai mult, aplică primerul – o bază de machiaj mai sofisticată, ce netezeşte şi catifelează tenul şi opreşte secreţia de sebum.
  2. Fondul de ten este la fel de important. Pe lângă faptul că trebuie să aibă aceeaşi nuanţă ca pielea ta, cu cât înaintezi în vârstă, trebuie să îţi cumperi produsul care conţine şi ingrediente anti-aging. Pentru un efect luminos, amestecă produsul cu un pic de ulei de gălbenele, astfel tenul tău va avea o textură plăcută şi va fi foarte bine hidratat.
  3. Conturează-ţi structura osoasă a feţei cu ajutorul nuanţelor deschise, nu închise. Aplică un blush pastelat pe pomeţi şi un fard deschis (highlighter) pe partea de jos a mandibulei şi pe o parte şi cealaltă ale punţii nazale. Tenul va fi mai luminos şi va reflecta frumos lumina soarelui, oferindu-ţi şi un look mai curat.
  4. Pentru obraji, după ce ai aplicat highlighterul, aplică un pic de pudră bronzantă – nu foarte închisă la culoare – şi pe urmă blushul zilnic. Nu uita să zâmbeşti în timp ce faci asta, pentru o aplicare ideală.
  5. Dacă vrei să pari mereu zâmbitoare, aplică un pic de concealer în colţurile gurii. Acesta va crea un efect de lifting şi buzele tale vor părea mereu uşor arcuite în sus. Mai mult, dacă vrei ca buzele tale să pară mai voluptoase, după ce te-ai dat cu ruj şi înainte să aplici glossul, pudrează-ţi uşor centrul buzelor cu un fard deschis la culoare. Foloseşte-te de degete.
  6. Pentru evenimentele speciale – pe timp de seară –, renunţă la tonurile naturale și alege un machiaj care te scoate din anonimat. Combină negrul cu un gri metalic sau argintiu pentru smoky eyes. Aplică mai întâi stratul mai deschis la culoare cu o pensulă, apoi întinde-o cu degetul. Aplică şi culoarea mai închisă, dar nu până la colţul interior al ochilor – astfel,  ochii vor părea mai mari. Amestecă cele două nuanţe. Pentru un look clasic, adaugă lookului şi un ruj roşu.
  7. Aplică un pic de fixativ pe o perie de sprâncene, apoi periază-le în sus. Sprâncenele curate şi aranjate sunt esenţiale pentru un look fără cusur.
  8. Un păr frumos este la fel de important. Dacă mătreaţa îţi dă bătăi de cap, scapă de ea în doar 10 minute astfel: stoarce o lămâie pe scalpul uscat şi apoi masează sucul fructului bine de tot. Lasă-l să acţioneze timp de 10 minute şi apoi clăteşte. Acidul îţi va exfolia pielea şi astfel vei scăpa de mătreaţă. Efectul durează cel puţin o săptămână. 

    Află mai multe trucuri de frumusețe de la Gina Brooke, pe unica.ro

 

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Feminin