Sefa unei crese din Iasi, batuta de un parinte

Politistii din Iasi au fost nevoiti sa intervina luni dimineata la o cresa, unde sefa unitatii a fost agresata de un parinte. Motivul? Mai multe ingrijitoare ale acestei cresei obisnuiau sa-i jigneasca pe cei mici, pe care ii si invatau sa injure. 

Coordonatoarea cresei din Iasi si-a dat demisia saptamana trecuta, impreuna cu mai multe angajate, dupa ce un parinte a inregistrat cuvintele pe care acestea le adresau copiilor. Luni dimineata, un parinte care a avut copilul inscris la aceasta unitate a venit sa-i reproseze directoarei ca i-a mutat copilul exact la grupa unde lucrau angajatele cu probleme. Conform primelor relatari, parintele ar fi lovit-o pe coordonatoare cu capul de birou. Femeia a mers la Institutul de Medicina Legala pentru a obtine certificat medico-legal, iar parintele agresor este cercetat pentru lovire si alt violente.

Totul a pornit de la o inregistrare facuta publica de un al parinte, in care se aude cum mai multe ingrijitoare ii jignesc pe copii si chiar ii invata sa injure. Potrivit inregistrarilor, ingrijitoarele li se adresau celor mici cu apelative ca 'porc', 'nesimtit', etc. 

„Mă-ta, ce face mă-ta? Ia spune şi tu! Spune! Mă-ta! mă-ta, da!, este replica adresata de o ingrijitoare unuia din copii. In acest timp, se aud pe inregistrare rasetele a cel putin doua femei adulte. 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse
Buton