Șemineul electric – completează magia Sărbătorilor din casa ta, cu un dispozitiv absolut fermecător!

În acest an, alege să completezi magia Sărbătorilor din casa ta, cu ajutorul unui dispozitiv decorativ absolut fermecător! La adăpostul unui semineu electric vei avea șansa să te bucuri cu adevărat de spiritul Crăciunului alături de familie sau de persoana iubită, la gura unui foc de lemne, direct în sufrageria apartamentului tău! Meșterii de la Pefoc ne dezvăluie beneficiile și potențialul de amenajare oferite de un dispozitiv electric inedit – un obiect decorativ în sine, ce reușește să reproducă fidel atmosfera creată de șemineul pe lemne tradițional. 

Ajutați de cei peste 20 de ani de experiență și pasiune pentru soluții termice de calitate premium la prețuri sensibile cu buzunarele românilor din întreaga țară, meșterii cu sediul central la Sibiu, ne vor explica în acest articol, cam tot ceea ce trebuie să știm despre șemineul electric cu design spectaculos, potrivit pentru casele sau apartamentele noastre!

În funcție de argumentele pentru care te-ai hotărât să-ți achiziționezi un șemineu decorativ electric, pe lângă aspectul vizual, există și o latură funcțională! Un șemineu electric poate asigura și plusul de confort termic de care aveți atâta nevoie! Pentru că există modele care se montează direct în perete sau care se pot încorpora în mobilier, trebuie să ții cont și de dimensiuni, forme și destinația viitoare de montaj. Grație materialelor specializate folosite în construcția șemineului electric, acesta nu se va supraîncălzi, aspect care îți va proteja mobila, dar îi va ține și pe cei mici sau animalele de companie, departe de accidente. 

Pentru că vorbeam despre confort și funcționalitate, aeroterma este cea responsabilă cu oferirea plusului de căldură necesar pentru încălzirea camerei în care a fost instalat șemineul electric. Și pentru că dimensiunile camerei sunt un aspect important, există șeminee pentru camere mici, medii sau mari. Fiecare șemineu este dotat cu un termostat pentru setarea temperaturii pe care ți-o dorești, dozându-se astfel consumul de energie ideal, la costuri reduse. Iar dacă vrei și mai multă comoditate, poți opta pentru un model prevăzut cu telecomandă, astfel vei putea acționa șemineul din confortul propriei tale canapele!

Însă, cel mai important aspect atunci când alegi un dispozitiv electric este redarea cât mai fidelă a ambianței oferite de un șemineu pe lemne veritabil! Pentru a te bucura pe deplin de acest efect vizual, un șemineu electric bun îți va oferi o senzație autentică a lemnelor ce ard în interiorul focarului. Jocul de lumini și sunetul generat de trosnetul lemnelor pe foc, trebuie să pară vivide și uniforme, fără întreruperi defectuoase sau imagini pixelate în contratimp.

Așadar, șemineul electric este alternativa perfectă pe bani puțini pentru replicarea fidelă a atmosferei generate de șemineul clasic. Tot ce ai nevoie este o priză în apropierea locului unde vrei să îl montezi pentru activarea ecranului LED 3D sau a aerotermei electrice. Nu necesită horn pentru eliminarea fumului sau pentru ventilație și nici prea mult spațiu, având în vedere dimensiunile compacte.
Pe lângă șemineele electrice cu consum econom, site-ul oficial www.pefoc.ro te așteaptă și cu o gamă variată de șeminee pe lemne, șeminee pe gaz, sobe rustice sau moderne, centrale pe peleti, alături de o sumedenie de produse și accesorii dedicate confortului termic de acasă. Echipa PEFOC îți stă la dispoziție cu idei, consultanță gratuită și servicii profesionale de montaj, dar și cu cele mai bune sfaturi în alegerea soluției perfecte pentru tine. În plus, fiecare comandă voluminoasă, plasată on-line sau telefonic, va fi livrată gratuit și în maximum 48 de ore, oriunde în țară – pentru că noi facem tot, tu pui pe foc!'


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse