Ser pentru par – Paul Mitchell

Super skinny serum: Ser pentru indreptarea si netezirea parului rebel.

De acum inainte, vei putea incerca la salonul de coafura Super Skinny Serum – Serum pentru indreptarea si netezirea parului rebel – fara clatire

– Netezeste si ingrijeste parul rebel
– Disciplineaza parul rebel, netezeste si catifeleaza, ingrijeste si sigileaza firele datorita siliconului continut
– Hraneste, protejeaza si confera stralucire intensa si matasoasa
– Reduce timpul de uscare a parului
– Confera o usoara protectie termica si poate substitui conditionerul in cazul unui par mai subtire. Se poate amesteca si cu produse de styling.

Ingredientele continute protejeaza parul rupt, netezesc si confera luminozitate, protejeaza de razele UV si previn decolorarea parului vopsit. Glicerina hidrateaza si reda delicatetea parului, usureaza pieptanarea.

Atentie: produs foarte concentrat. Se dozeaza cantitatea dintr-o apasare a pompitei pe maini. Se frectioneaza si se aplica pe parul umed, incepand cu varfurile, spre radacina.

Produs exclusiv pentru saloanele de coafura.

Pret: 150 ml, 73 lei

Povestea Paul Mitchell a inceput in anul 1980, cand John Paul DeJoria si Paul Mitchell au hotarat sa lanseze sistemul lor de ingrijire profesionala a parului, bazat pe o noua metoda revolutionara de styling – hair sculpting, precum si pe un nou produs: Hair Sculpting Lotion. Parteneriatul lor a inceput cu 700 $ imprumutati, sub numele de John Paul Mitchell Systems.

Visul celor doi parteneri a devenit astazi una dintre cele mai mari companii de produse profesionale de ingrijire a parului si pielii din istorie. Astazi, compania produce peste 90 de produse (incluzand brandurile Paul Mitchell, Modern Elixirs, The Tea Tree Collection, Paul Mitchell LAB, Paul Mitchell Professional Hair Color). Toate gamele sunt produse in Statele Unite ale Americii, pe baza unor retete originale, bazate pe ingrediente naturale, si sunt distribuite in peste 90.000 de saloane si scoli de coafura din intreaga lume.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice