Șerban Copoț e în al nouălea cer. Soția lui a născut

Șerban Copoț a devenit tată pentru a doua oară. Soția lui a născut, astăzi, un băiețel perfect sănătos, care a cântărit la naștere 3,200 kilograme.

Roxana, frumoasa soție a lui Șerban Copoț a ales să nască la un spital de stat din Capitală. Ea l-a adus pe lume pe micuț prin cezariană.

Artistul a făcut anunțul pe pagina lui de Facebook, unde a împărtășit bucuria cu fanii lui.

'Gataaaaa! A venit barzaaaaa! Nu va pot descrie bucuria din sufletul meu, dar imi doresc sa aveti si voi parte de ea! Bine ai venit pe lume puiul meu! Mami, te iubesc la infinit! , a scris Șerban Copoț pe pagina lui de Facebook

 

Gataaaaa! A venit barzaaaaa! Nu va pot descrie bucuria din sufletul meu, dar imi doresc sa aveti si voi parte de ea! Bine ai venit pe lume puiul meu! Mami, te iubesc la infinit! #bucuriemare #familie

Posted by Serban M. Copot on Friday, March 18, 2016

 

Roxana și Șerban Copoț mai au împreună un copil, un băiețel în vârstă de patru ani, pe nume Tedi.

Artistul a dezvăluit, cu ceva timp în urmă că soția sa a pierdut o sarcină, iar vestea a fost una șocantă pentru ei. Astfel, după ce a aflat că este din nou însărcinată, Roxana a fost și mai încântată și a început să spere din nou că vor mai avea un copil, așa cum visau ea și soțul ei.

„După ce Roxana a pierdut sarcina, la sfârșitul primăverii, am devenit superstițios, mai ales că eu eram cel care sună și trâmbița până atunci, împărtășind cu cei din jur tot ce se întâmplă în viață noastră. Mă simțeam atunci de parcă purtăm o vina pe umeri tocmai din această cauza. În ziua în care am aflat că a pierdut sarcină eu urmă să sar de la 10 metri în bazin, pentru emisiunea Splash!, de la Antena 1. Numai eu știam ce se întâmplă în sufletul meu', a scris Șerban la momentul respectiv pe blogul personal.

'Roxana este deja în luna a cincea de sarcină, iar Tedi vorbește în fiecare seară la buricul mamei cu frățiorul lui. Ne spune că de-abia așteaptă să vina pe lume că să aibă grijă de el. Are o grămadă de jucării pe care vrea să i le dăruiască și să îl învețe să se joace cu ele. Eu sunt absolut topit după el când îl văd așa grijuliu și gata să împartă cu frățiorul lui „, declara Serban.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii