Set cadou Encanto Inspiring – recomandarea zilei din partea sopranei Irina Baianț pentru îngrijirea pielii

O artistă atât de mare are nevoie să impresioneze de fiecare dată atunci când își face apariția pe scenă și nu numai! Acum, Irina Baianț a decis să își împărtășească secretul pentru îngrijirea pielii: setul Encanto Inspiring de la Avon.

Uneori, mai mult înseamnă mai bun! Pentru un preț accesibil pentru orice buzunar, femeile se pot răsfăța oricând cu trei produse de calitate. Acest set cadou include un spray de corp, o loțiune de corp și o cremă de mâini. 

Set cadou Encanto Inspiring – recomandarea zilei pentru îngrijirea pielii

Pentru a avea o piele fermă, fină și strălucitoare pe tot parcursul anului, trebuie să investim în niște produse de calitate. Avantajul produselor Avon este acela că îți oferă șansa de a cumpăra niște produse excelente la un preț pe care să și-l permită oricine.

În sezonul rece, pielea este mult mai afectată decât în restul anului. Irina Baianț apare pe scenele din toată lumea, indiferent de condițiile meteo, iar acum și-a dezvăluit secretul pentru un corp atât de frumos. Cei trei aliați de nădejde ai artistei sunt cele trei produse din setul cadou Encanto Inspiring.

Spray-ul poate fi folosit rapid oriunde, nu doar acasă, iar loțiunea și crema de mâini te ajută să scapi simplu și eficient de senzația de uscăciune. Mai mult decât atât, parfumul deosebit al acestora transformă un ritual de îngrijire personală într-un adevărat moment de răsfăț.

Dacă ești în căutarea unui cadou potrivit pentru femeile dragi din viața ta sau chiar vrei și mai multe produse adecvate pentru îngrijirea corpului pe timpul sezonului rece, atunci poți comanda oricând direct din broșura Avon sau poți intra pe site-ul Avon.ro. Găsești o varietate de seturi, pe gustul tuturor! Nu îți rămâne decât să te bucuri de această experiență inegalabilă.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Diverse