Seturile de cadouri Nivea pentru Craciun

Pentru acesta iarna si pentru Sarbatorile de Craciun, NIVEA a pregatit multe cadouri speciale pentru tine si jumatatea ta.

Te poti bucura chiar tu de ele sau le poti darui prietenelor tale.

Toate cele trei cadouri de Craciun sunt alcatuite din produse star NIVEA, iar ambalajul elegant te va ajuta sa pui cadoul perfect sub brad.

Descopera cea mai fina ingrijire a pielii
Odata cu venirea iernii pielea ta are de suferit.

Acorda-i ingrijirea potrivita cu produse care sa-i asigure nivelul optim de hidratare si catifelare.

Setul NIVEA contine Lotiunea Crema Delicata, deodorantul stick NIVEA Fresh Natural si gelul de dus delicat cu vitamine si proteine din lapte NIVEA Vitamin Creme.

Pret recomandat: 29,85 RON.

Frumusetea perlelor
Rasfata-te cu momente luxuriante in timpul si dupa dus. Foloseste gelul de dus Pearl & Beauty Crème Oil pentru o piele fina si catifelata.

Deodorantul spray NIVEA Pearl&Beauty cu extracte de perle este combinatia optima intre un antiperspirant de incredere si ingrijire delicata.

Pret recomandat: 22,28 RON.

Accepta orice provocare!
Ajuta-ti prietenul sa fie cu un pas inaintea provocarilor de zi cu zi! NIVEA FOR MEN a pregatit un cadou care sigur o sa ii placa: deodorantul antiperspirant Silver Protect ofera 24h de protectie eficienta impotriva transpiratiei cu ajutorul ionilor de argint ce lupta importiva bacteriilor.

Samponul Strong Power asigura echilibrul perfect intre aromele esentelor naturale si tehnologia moderna de ingrijire a parului.

Pret recomandat: 21.83 RON.


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Noutati cosmetice