Sex în vacanță – cum să ai intimitate într-un concediu de familie

Vacanța este așteptată cu nerăbdare de către copii. Dar pentru adulți, ea poate fi nu numai obositoare – căci atunci sunt părinți 24 de ore din 24 – ci și frustrantă. Intimitatea este scoasă din ecuație pentru foarte multe zile. Totuși, există câteva variante care pot readuce sexul în discuție și zâmbetul pe fața părinților aflați în concediu.

 

1. Găsiți timp pentru voi în seara de dinaintea plecării. E mult mai ușor să pleci la drum foarte dimineață cu juniorii care repetă la nesfârșit replica 'am ajuns?' după o noapte de intimitate.

2. Dacă mergeți la hotel, puteți opta pentru varianta apartament – sigur, este ceva mai costisitoare, dar oferă avantajul că cei mici au camera lor și voi pe a voastră. Și mai bună ar fi varianta unei pensiuni în care să închiriați două camere separate – dacă juniorii sunt suficient de mari să poată sta singuri.

3. Plecați cu încă o familie sau o bonă sau o pereche de bunici. Astfel, e mult mai ușor să faceți aranjamente care să vă elibereze măcar o oră pe zi.

4. Dacă mergeți doar voi, alegeți un hotel care să aibă multe facilități pentru cei mici, inclusiv club/loc de joacă sub supraveghere. În compania altor copii cei mici se vor distra de minune, în timp ce voi veți avea parte de propria distracție.

5. Dacă cel mic nu a împlinit încă un an, aveți noaptea la dispoziție după ce adoarme. Dacă nu vă simțiți confortabil lângă pătuțul lui, puteți oricând să mergeți în baie, să faceți un duș împreună. Sexul în șoaptă poate fi extrem de erotic și este mult mai bun decât varianta 'fără sex'.

6. Dacă mergeți cu cortul, chiar dacă sexul iese din ecuație când cei mici dorm cu voi alături, tot aveți ocazia să creați un moment de intimitate – o atingere de mână sau un sărut traduc pasiunea pe care o simțiți, și chiar dacă nu vă puteți lăsa pradă ei, momentul va fi un preludiu foarte intens, pe care vi-l veți aminti când veți putea face sex liniștiți.

foto Shutterstock


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie