Shakira: ”Nimeni nu mi-a spus că e atât de greu…”

Shakira a revenit la formele care au consacrat-o! – au comentat jurnaliștii mondeni după ce cântăreața a fost surprinsă la cumpărături cu băiețelul ei, Milan.

Shakira a mărturisit recent, într-un interviu acordat revistei Us, că a simțit o mare presiune de a reveni în formă foarte repede după nașterea primului său copil.

'Pentru mamele și bunicile noastre nu exista problema asta. Tatăl meu crede că o femeie trebuie să aibă puțină cărniță și o place pe mama așa, mai plinuță, așa că ea nu a simțit presiunea de a reveni la forma de dinainte de a naște și nici nu a făcut-o, de altfel – a glumit artista. Dar pentru mine a fost diferit, a trebuit să filmez pentru The Voice (n.r.- un show de talente) la două luni după ce am născut. Nu am avut cele 4 luni de concediu de maternitate, ca alte mămici' – a declarat cântăreața. 'Nu mă plâng, dar aceasta a fost o perioadă plină de schimbări în viața mea' – a mărtusit Shakira, care a mai declarat că jobul de mamă este plin de provocări. 'Nimeni nu mi-a spus că bebelușii au nevoie de atât de multe scutece și că va fi atât de greu. Un bebeluș îți consumă multă energie'

Vezi și galeria foto:

 

[imagebrowser id=49]

 

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Vedete si copii