Sharon Stone și-a pierdut nepotul. Copilașul a murit la doar 11 luni

Sharon Stone (63 de ani) trece printr-o clipe cumplite. Celebra actriță a anunțat că nepoțelul ei, în vârstă de 11 luni, a încetat din viață din cauza unor probleme grave de sănătate. Copilul, pe nume River Stone, era al fratelui actriței, Parick. Patrik și soția sa, Tasha, mai au doi copii.

Citește și: Mesajul sfâșietor al lui John Travolta, după ce i-a murit copilul

La sfârșitul săptămânii trecute, Sharon Stone a postat pe rețelele de socializare o fotografie emoționantă cu copilașul, aflat pe un pat de spital și intubat. Actrița a scris în dreptul acelei fotografii următoarele cuvinte:

„Nepoțelul meu, River Stone, a fost găsit în păuțul lui cu insuficiență totală de organe. Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol!”

Ieri, pe 30 august, băiețelul a încetat din viață, iar Sharon a postat pe contul său de Instagram un montaj video alcătuit din mai multe fotografii ale copilului, în descrierea căruia a scris versurile piesei lui Eric Clapton, Tears in heaven'.

Tahsa Stone, mama copilașului a transmis și ea un mesaj emoționant în mediul online.

Citește și: 10 vedete care și-au pierdut copiii în mod tragic

„Dumnezeu avea nevoie de River în rai. Nu pot spune mai mult decât că aveam nevoie de el aici, pe Pământ. Inima mea este sfâșiată într-un milion de bucăţi. Zilele mele nu vor mai fi niciodată aceleaşi şi habar nu am cum ar trebui să îmi trăiesc viaţa fără cel mai dulce băiat. Sunt zdrobită. River William Stone, ai fost iubit peste măsură. Te voi iubi pentru totdeauna, băieţelul meu dulce!”

Foto – Facebook


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Stiri