Și-a dat viața petru copilul ei. A refuzat chimioterapia ca să își salveze fetița

Diagnosticată cu cancer osos, o mămică din SUA a refuzat să facă chimioterapie pentru a-și proteja fetița nenăscută. Din păcate, povestea nu a avut un final fericit. Micuța s-a născut sănătoasă, însă mama ei a murit câteva luni mai târziu.

Ashley Bridges era însărcinată cu al doilea copil și trăia cea mai frumoasă perioadă din viața ei când a primit cea mai rea veste posibilă – durerea de picior pe care o avea de ceva timp era provocată de un cancer osos. Medicii i-au propus să întrerupă sarcina și să înceapă imediat chimioterapia care i-ar fi putut salva viața.

Mama a refuzat să facă orice tratament agresiv până la nașterea fetiței. Din păcate, atunci a fost prea târziu, căci apăruseră metastazele.

Nici în aceste condiții, Ashley și iubitul ei nu s-au dat bătuți. Hotărâți să profite la maxim de fiecare zi, au făcut mai devreme nunta pe care o plănuiau de ceva timp, iar mireasa a fost condusă la altar de primul ei copil, un băiețel de 6 ani. Au făcut multe poze care să le rămână ca amintire celor mici, în special fetiței, care nu avea să-și cunoască mama.

La momentul respectiv, tânăra mămică declara în presa americană că este fericită de alegerea făcută. 'Simt că mă topesc de câte ori mă uit la fetița mea, de câte ori o iau în brațe sau mă gândesc la ea. E un îngeraș, cea mai frumoasă fetiță. Mă uit la ea și îmi dau seama că totul a meritat. Nu aș schimba nimic', a spus ea, deja conștientă că mai avea câteva luni de trait.

Din păcate, doctorii au aveut dreptate. În ciuda tratamentul agresiv făcut după naștere, în ciuda rugăciunilor care s-au îndreptat către ea din toate colțurile lumii, Ashley a murit pe 24 iunie 2015.

Tonight heaven gained a beautiful angel! Please continue to pray for family and friends! Thank you all for your prayers Ashley never stopped fighting!

Posted by Prayers for Ashley Bridges on Tuesday, June 23, 2015

 

'În această seară, Raiul a mai primit un înger! Să vă rugați în continuare pentru familie și prieteni. Vă mulțumim tuturor pentru rugăciuni. Ashley a luptat tot timpul', au scris pe Facebook cei dragi.

Foto: Facebook, Pixabay.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie