Și-a pierdut soția la 24 de ore după ce aceasta a născut. Postarea emoționantă a unui tătic

Povestea unui bărbat, care și-a pierdut soția imediat după ce aceasta a dat naștere primului lor copil, a emoționat oameni din lumea întreagă.

Jean Luc Montou a devenit tată de băiat pe 9 mai și bucuria a fost de nedescris. La numai 24 de ore însă el avea să treacă printr-un șoc, soția lui s-a stins din viață.

Ca semn de mulțumire, dar și pentru a-și împărtăși durerea, bărbatul a postat mai multe imagini cu soția asa, cu bebelușul, dar și cu fetița de 3 ani pe care o avea dintr-o relație anterioară. Toți patru împreună, la spital, în ultimele ore petrecute împreună.

'Ultimele 24 de ore împreună cu Sarah au fost cele mai fericite ore din viața mea. Am iubit-o pe această femeie cum n-am mai iubit alta vreodată. Vă rog să acordați câteva momente pentru memoria ei. Ese cel mai bun care ni s-a întâmplat vreodată mie și fetiței mele, Jane. sarah a fost acolo pentru mine și m-a ajutat când eram un tată singur și apoi a fost figura maternă de care Jane a avut atâta nevoie. A iubit-o din prima clipă în care a văzut-o', a scris bărbatul.

Cei doi și-au dorit foarte mult un băiețel și au fost în al nouălea cer când au aflat că fiul lor va veni pe lume. Imediat după naștere Sarah a plâns de bcuurie că-și poate ține copilul în brațe.

La scurt timp însă, bărbatul a realizat că este ceva în neregulă, dar s-a gândit că în spital fiind nu este nimic grav, medicii vor gestiona situația. Și-a dat seama cât de grav este în momentul în care aceștia au adus defibrilatorul.

'Abia așteptam să le dăm vestea cea mare cunoscuților și prietenilor. Nu mă așteptam să se întâmple una ca asta după tot ce a făcut Sarah pentru mine, Jane și micuțul Julian. femeia asta a fost un dar de la Dumnezeu pentru mine și a dispărut așa, fără nicio avertizare', a mai spus tatăl.

Medicii i-au spus bărbatului că decesul a survenit din cauza unui embolism cu lichid amniotic, o complicație foarte rară, dar extrem de periculoasă, de foarte multe ori fatală. Embolia cu lichid amniotic este cauzată de pătrunderea lichidului amniotic şi a componentelor sale în patul vascular matern cu declanşarea şocului anafilactic şi cardiorespirator.

Citește și: A reușit în mod miraculos să învingă cancerul în timpul sarcinii, însă a murit la o zi după naștere dintr-o cauză neașteptată | VIDEO

Sursa: scarymommy.com
Foto Facebook

 


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Familie