Si-au abuzat gemenii nou-nascuti timp de 3 luni de zile. Prin ce au iad au trecut micutii

Un cuplu din Alabama a fost arestat dupa ce si-au trecut copiii nou-nascuti prin orori greu de inchipuit.

Jordan si Marion, doi indivizi ce greu pot fi numiti parinti, au fost arestati pentru ca si-au abuzat gemenii timp de 3 luni, inca de cand s-au nascut.

Cei doi au fost arestati in primavara acestui an, dupa ce gemenii lor au ajuns in stare critica la spital. Bebelusii prezentau semne de tortura, abuz si batai repetate ce i-au adus foarte aproape de moarte.

Bebelusi de 3 luni cu muscaturi, vanatai si coaste rupte

Medicilor nu le-a venit sa creada starea in care erau cei doi bebelusi. Amandoi aveau corpul acoperit de vanatai mari, inchise la culoare, majoritatea pe fata si pe cap.
Fetita avea dificultati in respiratie, urme de muscaturi pe fata, iar fratele sau avea coaste rupte, toate rezultate in urma abuzului la care cei ce le-au dat viata i-au supus.

Fetita mai prezenta o rana la nivelul tesutului de sub limba, ce e posibil sa fi fost cauzat de plansul neintrerupt, din perioada cat cei doi bebelusi au fost torturati.

Parintii au fost arestati si asteapta judecata pentru acuzatia de abuz.
Cei doi au scanzalizat opinia publica intr-o asemenea masura, incat oamenii cer unanim pedepsirea lor cat de aspru permite legea.

Sursa imagini: Facebook

Sursa articol: americanow.com


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Copilul tau