Si-au lasat copilul de 11 luni singur in camera de hotel, iar ei s-au dus sa ia cina

Un parinte, cel mai probabil mama, a postat pe Telegraph.co.uk o nedumerire: impreuna cu partenerul, si-a lasat copilul in camera de hotel iar oamenii au exagerat in reactii, crede parintele.

„Sunt mama de putin timp si, sa fiu sincera, cat am fost insarcinata si in primele luni obositoare din viata fiicei mele, mi-a lipsit libertatea si usurina cu care ieseam, cinam si plecam acasa fara sa stam sa ne gandim prea mult.”

Asa isi incepe mama povestea, scrisa sub protectia anonimatului.

Cuplul era in vizita la prieteni de familie si a decis sa se cazeze intr-o camera de hotel. Dupa ce copilul lor de 11 luni a adormit, cei doi parinti s-au strecurat afara si au plecat sa ia cina, lasand in preajma copilului un video-monitor pentru bebelus.

Au mancat, au baut si s-au intors in camera, mergand pe varfuri, toate pana in ora 10 seara.

Cand a povestit prietenilor cum a iesit la cina, a ramas surprinsa de reactia lor

A doua zi insa, au povestit altor prieteni, care sunt parinti la randul lor, modul in care au procedat pentru a putea iesi in oras.
Reactia prietenilor lor i-a surprins, iar publicul a fost chiar mai drastic in a-i critica.

„Noi nu ne-am fi lasat niciodata copilul singur. Nu merita riscul” a fost replica unanima pe care cei doi parinti au primit-o.

Mama sustine ca generatiile actuale se ingrijoreaza mult prea mult, fata de cat se ingrijorau parintii din trecut.

Ba chiar, a adaugat femeia, ar trebui sa profitam de tehnologie si sa ne bucuram ca acum exista mijloace de monitorizare a bebelusilor si ca acum ar trebui sa ne fie mai usor ca niciodata sa ne putem desprinde la nevoie sau pentru relaxare.

In replica, pe pagina de Facebook unde materialul a fost postat, mamele i-au atras atentia femeii ca un copil mic inseamna responsabilitate si ca nu poti avea pretentia sa iti reiei viata ca si cum nimic nu s-a intamplat.

Alti utilizatori au atras atentia ca au existat si cazuri de rapiri in contexte similare, tot din camere de hotel, deci exista un pericol si in acest sens.

Sursa: telegraph.co.uk


URMĂREŞTE CEL MAI NOU VIDEO
Recomandari
Redactia.ro
RTV
Proiecte speciale
Unica.ro
Trending news
Mai multe din Bebelusul